fbpx

Soorten events

Stel jij jezelf wel eens de vraag “wat te doen vandaag?” en hou jij van gezellige en actieve evenementen? Hou dan goed onze agenda in de gaten want dan ben je bij The Padellers aan het juiste adres. Deze staat maandelijks bomvol met leuke en gezellige evenementen als diverse padel toernooien voor verschillende padel niveaus. De volgende toernooien staan elke maand weer in de agenda:

TEAM BATTLE

Tijdens dit padel toernooi vorm je samen met een partner Team Rood of Team Blauw. Jullie spelen tegen leden van het andere team in meerdere rondes en verzamelen punten voor je team. Het team met de meeste punten aan het einde wint, en iedereen in dat team krijgt een gratis drankje om de dag af te sluiten.

MOVE UP, MOVE DOWN

Bij het “Move up, Move down” padeltoernooi speel je potjes van 20 minuten. Als je wint, ga je een padelbaan omhoog, maar bij verlies ga je een baan omlaag. Je speelt altijd met je opgegeven partner. Na zes potjes staat het beste koppel op padelbaan 1 en wint de hoofdprijs.

DE TOSS

Schrijf je individueel in en maak kennis met nieuwe padel partners en tegenstanders! Tijdens de TOSS speel je 20 minuten, gevolgd door 20 minuten rust. Elke ronde vorm je een nieuw koppel en speel je tegen andere tegenstanders. Op deze manier ontmoet je nieuwe padel partner in jouw regio!

GIG HARD SELTZER – STUDENTENTOERNOOI

Voor studenten is er het Studententoernooi in samenwerking met GiG Hard Seltzer! Het toernooi omvat verschillende poules, waarin elk koppel tegen de andere koppels speelt. Na de eerste speelronde worden nieuwe poules samengesteld. De beste koppels van elke poule gaan door naar poule 1, de nummers 2 naar poule 2, en zo verder. Daarbij kan je tijdens of na het toernooi profiteren van de GiG bucketactie: 4 GiG Hard Seltzers voor €10,-! Er zijn slechtere manieren om he Duo studiefinanciering aan te spenderen.

PUBQUIZ & PADELTOERNOOI

Een absolute favoriet is de Pubquiz & Padeltoernooi. Eerst speel je een padeltoernooi met leuke prijzen, en daarna een uitdagende pubquiz om je kennis te testen. Vorm een team met je padelvrienden en geniet van geweldige deals, waaronder goedkope pitchers en gratis shotjes!

Dit zijn de events die vrijwel iedere maand op de planning staan maar er komen soms ook nieuwe toernooien bij die zeker de moeite waard zijn. Elk event is gezellig en een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten die net als jij gek zijn op padel. Uiteraard wordt er op zulke evenementen ook gezellig een drankje en hapje gedaan in de horecagelegenheid op de locaties.

Padel toernooi

Padel toernooien zijn uitgelezen mogelijkheden om padel wedstrijden te spelen zonder al te veel druk maar waarbij het wel ergens om gaat. Daarbij heb je geen knltb lidmaatschap nodig voor onze toernooien dus iedereen kan meedoen. Deze toernooien worden bij locaties door heel Nederland georganiseerd. Of je nou wil deelnemen aan een padel toernooi Amsterdam, padel toernooi Brabant of padel toernooi Limburg, bij The Padellers zijn er volop mogelijkheden.

Soorten padel toernooien

De padel toernooien uit de agenda zijn allemaal vriendschappelijke toernooitjes waar je, zoals gezegd, gewoon aan mee kan doen zonder knltb lidmaatschap. Daarnaast worden er op The Padellers locaties ook officiële padel toernooien georganiseerd zoals de P100, P50 en P500. Bij deze toernooien gaat het om punten waardoor je padel ranking kan stijgen. Bij sommigen toernooien valt er zelfs prijsgeld te winnen. Dit is voor de echte top padel spelers. Schrijf je in voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van dit soort toernooien, winacties en ander nieuws.

Inschrijving en deelname

Inschrijven voor een padeltoernooi is heel eenvoudig. Je hebt geen lidmaatschap of KNLTB-gegevens nodig. Klik op het evenement waaraan je wilt deelnemen, en je komt terecht bij het aanmeldformulier. Hier hoef je alleen de gegevens en het padelniveau van jou en je padelpartner in te vullen, kies de gewenste locatie, en je bent klaar om mee te doen.

Deze toernooien zijn mooie kansen om tactieken en strategieën in een padel wedstrijd uit te proberen waar het ergens om gaat. Mocht je nog weinig of geen kennis van padel hebben? Check dan even de padel spelregels en de regels padel toernooi.

Liever zelf een toernooi organiseren? Bij The Padellers bieden we de mogelijkheid tot het organiseren van groepsevents. Dit kan als bedrijfsuitje met je collega’s, een teamuitje met je sportteam of in welke hoedanigheid ook.