zaterdag 30 september

Familiedag

Hoorn

Familiedag

Beleef een Geweldige Dag bij The Padellers Hoorn Familiedag op 30 september! ๐ŸŽ‰

Wil je een onvergetelijke dag vol plezier en sportieve momenten met je familie beleven? Grijp dan nu je kans! Op 30 september nodigen we je uit voor een geweldige dag vol padelplezier tijdens onze Familiedag bij The Padellers Hoorn.

๐Ÿ† Wat staat er op het programma?

 • Inloop: Vanaf 12:30 verwelkomen we je met open armen. Kom binnen en voel meteen de gezellige sfeer!
 • Uitleg: Om 13:00 nemen we de tijd om je bekend te maken met de ins en outs van padel. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, je leert altijd iets nieuws!
 • Start van het toernooi: Vanaf 13:30 barst het kennismakingstoernooi los. Schrijf je in met je moeder, vader, opa, oma, zoon of dochter als koppel, en laat zien wat jullie in huis hebben!
 • Finale: De spanning bereikt zijn hoogtepunt om 17:45, wanneer de finales beginnen. Zullen jullie als winnaars uit de strijd komen?

๐ŸŽซ Deelnemen en Toekijken

Wil je meedoen? Voor slechts 25 euro per koppel kun je deelnemen aan het toernooi en een dag vol plezier beleven. Schrijf je in via onderstaand inschrijfformulier.

Wil je liever alleen genieten langs de baan? Geen probleem! Toekijken is helemaal gratis, en je kunt net zo hard juichen als de spelers op de baan.

๐Ÿ”๐Ÿฅ‚Eten, drinken & gezelligheid

Tijdens de dag zorgen we voor voldoende hapjes en drankjes, zodat je nooit zonder energie zit. Na een dag vol sportiviteit is het tijd om te genieten van heerlijk eten! De avond staat bol van gezelligheid, muziek en lekkere drankjes. Een perfecte gelegenheid om te ontspannen en met medespelers en toeschouwers te praten.

Zet 30 september in je agenda en maak je klaar voor een dag vol gezelligheid, sport en samenzijn bij The Padellers Hoorn Familiedag. Mis het niet! ๐ŸŽ‰๐ŸŽพ

INFO

 • Locaties:ย Hoorn
 • Dag: zaterdag 30 september
 • Tijd: 12:30-20:00 uur
 • Prijs: โ‚ฌ25,- per koppel (incl. materiaal)
 • Niveau:ย Alle niveaus

INSCHRIJVEN VOOR DE FAMILIEDAG

  Vul hieronder je gegevens in

  Niveau: *

  Vul hieronder de gegevens in van je padelpartner:

  Niveau: *

  Door het formulier te versturen ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring.