vrijdag 11 augustus

Level up your Game

Rosmalen

Level up your Game

Level Up Your Game is het nieuwste toernooiformat van The Padellers! Met Level Up Your Game speel je twee avonden; op avond 1, de Play-offs en op avond 2 de Finals. Let er dus tijdens het inschrijven goed op dat je beide avonden beschikbaar bent!

De Play-offs

De Play-offs worden gespeeld op vrijdag 11 augustus van 19:00-21:00. Tijdens de play-offs speel je twee uur lang wedstrijden tegen andere enthousiaste deelnemende teams. Na iedere wedstrijd worden de scores genoteerd en verdien je als team punten gebaseerd op het verschil in het aantal games. Winnen jij en je partner met 3-1? Dan verdien je dus twee punten! Aan het eind van de avond worden de punten per team opgeteld en op basis van deze uitslag word je ingedeeld tijdens de Finals!

De Finals

De Finals worden gespeeld op vrijdag 18 augustus van 19:00-21:30. Alle duo’s worden ingedeeld op basis van de resultaten in de Play-offs. Er worden twee poules gemaakt; de WINNERS-poule en de CHALLENGERS-poule. De vier teams met de meeste punten spelen in de WINNERS-poule en de vier teams met het minst aantal punten spelen in de CHALLENGERS-poule. Ieder team speelt binnen zijn/haar poule onderling wedstrijden van 30 minuten tegen andere teams. Opnieuw verdien je als team punten gebaseerd op het verschil in het aantal games. Deze punten worden opgeteld bij je score uit de Play-offs.

Zowel de WINNERS-poule als de CHALLENGERS-poule houden na alle wedstrijden een top 2 over. Aan het einde van de avond wordt de grote finale gespeeld van beide poules, deze duurt opnieuw 30 minuten. Hierna zullen twee teams zich kronen tot winnaars van Level Up Your Game, met een hoofdprijs van 3x gratis padellen!

Let op: het toernooi wordt gespeeld over twee avonden. Je dient dus op beide avonden beschikbaar te zijn.

Wil jij deelnemen aan Level up your Game? Schrijf je dan als koppel in via onderstaand inschrijfformulier!

INFO

 • Locaties: Rosmalen
 • Dag: vrijdag 11 & 18 augustus
 • Tijd: 19:00 – 21:00 uur & 19:00 21:30 uur
 • Prijs: €40,- per koppel (incl. materiaal)
 • Niveau: Licht gevorderd & gevorderd

INSCHRIJVEN VOOR LEVEL UP YOUR GAME

  Vul hieronder je gegevens in

  Niveau: *

  Vul hieronder de gegevens in van je padelpartner:

  Niveau: *

  Door het formulier te versturen ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring.