fbpx

THE PADELLERS 4 BUSINESS

Het zakelijke platform van The Padellers. Samen met collega’s of relaties de snelst groeiende sport van Nederland ontdekken? Wekelijks een eigen baan reserveren? Of jouw bedrijf door middel van sponsoring onder de aandacht brengen bij de doelgroep van The Padellers? Start vandaag nog jouw aanvraag!

Alle bedrijfsuitjes zijn te combineren met een gezellig hapje & drankje!

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van padel? 

Padel heeft meerdere voordelen op het gebied van je gezondheid. Padel draagt bij aan je algehele conditie, je zult je dus fitter gaan voelen. Wil je wat kilo’s afvallen? Ook daarvoor is padel uitermate geschikt. Zo kun je ruim 500 calorieën verbranden per uur! Andere voordelen van deze full body work-out zijn het trainen van je oog-hand-coördinatie, werken aan je spieropbouw en je flexibiliteit. Het laatste voordeel en misschien wel de belangrijkste, het sociale aspect. Padel speel je met z’n vieren en de sociale interactie draagt weer bij aan je geestelijke gezondheid.

Waarom padellen met je bedrijf? 

Alle gezondheidsvoordelen van padel zoals hierboven genoemd zorgen ervoor dat een werknemer vitaler is en meer energie heeft met als resultaat een productievere en meer tevreden werknemer. Tijdens het sporten komen er gelukshormonen vrij die helpen tegen stress, overspannenheid en mogelijke burn-outs. Naast de gezondheid aspecten draagt padel bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt jouw organisatie een beter imago.

 

BEDRIJFSUITJE

Zoekend naar een bedrijfsuitje voor je collega’s of werknemers? Dat doe je bij The Padellers! Een dagje padellen met je collega’s is de ultieme manier om wat stoom af te blazen na al dat harde werken.

LEUKE BEDRIJFSUITJES

Leuke bedrijfsuitjes ideeën zijn moeilijker te vinden dan je zou denken. Natuurlijk is het makkelijk om meteen aan de borrel te gaan maar het is het leukst om iets nieuws te ontdekken samen met je collega’s. Padellen bij The Padellers is het ideale bedrijfsuitje idee omdat het alles omvat wat een goed succesvol bedrijfsuitje nodig heeft. Je begint het uitje met een paar uurtjes padel, dat niet voor niks de snelst groeiende sport van Nederland is. Het is toegankelijk voor mensen van elke leeftijd en mate van fitheid. Ook als je normaliter geen gevoel voor balsporten hebt zul je zien dat je bij padel wel die bal over het net krijgt. Achteraf staan de koude drankjes en warme hapjes klaar en is het borreltijd!

BEDRIJFSUITJE ORGANISEREN

Een bedrijfsuitje organiseren hoeft niet lastig te zijn, zeker niet als je het bij The Padellers doet. Je kunt kiezen voor een padelclinic, gegeven door een van onze professionele trainers, een onderling padeltoernooi, of een combinatie van beiden. Wij helpen graag met het van A tot Z plannen en het maken van schema’s voor het toernooi. Geef je wensen voor horeca door en wij kijken naar een passend voorstel.

ACTIVITEITEN BEDRIJFSUITJE

De meeste van onze locaties zijn indoor, waardoor je nooit afhankelijk bent van het weer. Meer dan genoeg locatie-mogelijkheden dus als je opzoek bent naar een indoor bedrijfsuitje. Wil je liever je bedrijfsuitje buiten organiseren?  Ontdek alle locaties en vind een geschikte buitenlocatie voor jouw bedrijfsuitje. Ontdek alles over een sportief bedrijfsuitje bij The Padellers.

The Padellers Partners

Zakelijke partners

Sportieve partners