De pionier van The Padellers; onze locatie Amstelpark padel. Deze locatie beschikt over 5 outdoorbanen, horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Een heerlijke plek om zelf te spelen of deel te nemen aan events & toernooien! Daarnaast kun je hier terecht voor het volgen van lessen of clinics, met na afloop een heerlijk hapje en drankje! Organiseer je liever je eigen event of toernooi? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Naast bovenstaande activiteiten, kun je bij The Padellers Amstelpark ook deelnemen aan verschillende KNLTB padel competities! Klik hier voor meer informatie of stel je vraag via info@thepadellers.nl.

Deze padelbanen in Amsterdam-Zuid zijn 7 dagen per week open, en er is materiaalhuur zoals rackets en ballen mogelijk. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om de regels uit te leggen en om tips te delen.

Faciliteiten
  • 5 outdoorbanen 
  • horecagelegenheid 
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • materiaalhuur (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • weekend van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Buitenbaan
1 uur
€ 23,50
1,5 uur
€ 35,25
2 uur
€ 47,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Buitenbaan
1 uur
€ 35,00
1,5 uur
€ 52,50
2 uur
€ 70,00
Adres

The Padellers Amstelpark
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam

Amstelpark padel

Ben je op zoek naar de ideale padelbaan in Amsterdam-Zuid? Dan ben je bij Amstelpark padel aan het goede adres. Met maar liefst 5 buitenbanen, een horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen is Amstelpark padel voor velen een favoriete locatie. Je kunt bij padel Amstelpark 7 dagen per week terecht voor een potje padel!

Waarom padellen bij The Padellers Amstelpark?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt deze sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om 1 tegen 1 te padellen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij padel Amstelpark! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Amsterdam-Zuid al vanaf  €23,50 per uur.  Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem.

Heb je geen eigen racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Amstelpark.

Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Amstelpark organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.

Padel Amstelpark reserveren

Wil je een padelbaan huren bij Amstelpark? Dit kan gemakkelijk en snel zonder een lidmaatschap. Maak eenvoudig en kosteloos een account aan en reserveer een baan bovenaan deze pagina. Je kunt elke dag van de week tussen 08.00 ’s ochtends tot 23:00 ’s avonds padellen bij Amstelpark Padel.

Bij The Padellers kun je ook padellen in Amsterdam-West, Veldhoven en Rosmalen. Mis je een padelbaan bij jou in de buurt? Laat het ons weten en hou onze socials in de gaten, waar wij alle openingen van nieuwe padelbanen bekend maken!