fbpx

De pionier van The Padellers; onze locatie Amstelpark padel. Deze locatie beschikt over 5 outdoorbanen, horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Een heerlijke plek om zelf te spelen of deel te nemen aan events & toernooien! Daarnaast kun je hier terecht voor het volgen van padel lessen of clinics, met na afloop een heerlijk hapje en drankje! Organiseer je liever je eigen event of padel toernooi? Ook dat is uiteraard mogelijk! Voor padel Amsterdam hoef je niet verder te zoeken, The Padellers Amstelpark is de leukste padel locatie van Amsterdam, gelegen naast Spa Zuiver.

Naast bovenstaande activiteiten, kun je bij The Padellers Amstelpark ook deelnemen aan verschillende KNLTB padel competities! Klik hier voor meer informatie of stel je vraag via info@thepadellers.nl.

Deze padelbanen in Amsterdam-Zuid zijn 7 dagen per week open, en er is materiaalhuur zoals padel rackets en padel ballen mogelijk. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om de padel spelregels uit te leggen en om padel tips te delen. Mocht je dus vragen hebben over bijvoorbeeld de padel service of de padel telling, dan kan je hiermee altijd bij de clubhost terecht.

Faciliteiten
  • 5 outdoorbanen 
  • een gezellige horecagelegenheid 
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • weekend van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Buitenbaan
1 uur
€ 24,50
1,5 uur
€ 36,75
2 uur
€ 49,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Buitenbaan
1 uur
€ 38,00
1,5 uur
€ 57,00
2 uur
€ 76,00
Adres

The Padellers Amstelpark
Koenenkade 8
1081 KH Amsterdam

Amstelpark padelbanen Amsterdam

Padelbaan huren in Amsterdam? Dan ben je bij Amstelpark Padel Amsterdam aan het juiste adres. Met maar liefst 5 buitenbanen, een horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen is Padel Amstelpark voor velen een favoriete locatie. Je kunt bij Padel Amstelpark 7 dagen per week terecht voor een potje padel! De ideale locatie om padel binnen Amsterdam te spelen.

Waarom padellen bij The Padellers Amstelpark?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt deze sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om 1 tegen 1 te padellen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij padel Amstelpark! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Amsterdam-Zuid al vanaf  €23,50 per uur.  Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem.

Heb je geen eigen padel racket of padel ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag kan je ballen en een padel racket huren bij The Padellers Amstelpark.

Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Amstelpark organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.

BEDRIJFSUITJE AMSTERDAM BIJ PADEL AMSTELPARK

Naast dat je lekker met je vrienden vrij kan spelen ben je ook voor een dagje teambuilding met je collega’s of sportteam bij ons aan het juiste adres. Onze locatie leent zich uitstekend voor kantoor- en teamuitjes en wij helpen je graag om deze dag van A tot Z mee te plannen. Zo kan je bijvoorbeeld met je team/kantoor een padel toernooi organiseren en na afloop staat er natuurlijk een koud biertje en borrelhapje voor je klaar bij onze bar.

PADEL BANEN AMSTERDAM ZUIDAS

Onze locatie in Amsterdam-Zuid beschikt over sanitaire voorzieningen en kleedkamers en is daarom ideaal om tussen het werken of studeren door een uurtje padel in te passen. Zeker als je studeert aan de VU of werkt op de Zuidas is deze padel locatie in Amsterdam-Zuid perfect om even stoom af te blazen tussen het harde werken door. Het enige wat je mee hoeft te nemen is een setje sportkleding en een handdoek. Omkleden en douchen kan na afloop gewoon bij ons zodat jij weer fris en fruitig op je werk of studie verschijnt. Wist je al dat juist tijdens werktijden tussen 08:00 en 16:00 onze banen het goedkoopst zijn? Reserveer nu je baan voor een potje padel vlakbij de Zuidas!

Padelbaan huren Amsterdam

Wil jij goedkoop een padelbaan huren in Amsterdam bij Amstelpark? Dit kan gemakkelijk en snel zonder een lidmaatschap. Voor  €23,50 kan je al een padelbaan huren. Maak eenvoudig en kosteloos een account aan en reserveer een baan bovenaan deze pagina. Je kunt elke dag van de week tussen 08.00 ’s ochtends tot 23:00 ’s avonds padellen bij Amstelpark Padel.

Voor padel Amsterdam kun je ook terecht bij The Padellers  padel Amsterdam-West. Maar ook buiten Amsterdam en Noord-Holland is The Padellers goed vertegenwoordigd. Ook voor padel Brabant hebben we meerdere padelclubs ter beschikking. Neem bijvorbeeld een kijkje bij padel Veldhoven of padel Bergen op Zoom.   Mis je een padelbaan bij jou in de buurt? Laat het ons weten en hou onze socials in de gaten, waar wij alle openingen van nieuwe padelbanen bekend maken!