fbpx

Op zoek naar een padelbaan in Amsterdam-West? The Padellers Amsterdam-West is een geweldige indoor locatie met maar liefst 6 indoorbanen!  Daarnaast beschikt deze locatie over een eigen horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Er is genoeg parkeerplek voor de deur, voor zowel de fiets als de auto. Goedkope padelbaan in Amsterdam huren? Huur je padelbaan in Amsterdam-West al vanaf €23,50.

Onze locatie voor padel Amsterdam-West is perfect voor een gezellig potje padel, het organiseren van events of padel toernooien, het volgen van padel lessen of clinics, met na afloop een lekker hapje & drankje!

Op zoek naar een locatie voor het spelen van padel binnen Amsterdam? Deze gezellige padel vereniging is een van de eerste padel clubs van The Padellers. Onze locatie is 7 dagen per week open, en het is mogelijk padel rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de padel spelregels uit te leggen en padel tips te delen. Bij vragen over bijvoorbeeld de padel telling of het padel hekwerk kan je altijd bij de clubhost terecht.

Faciliteiten
  • 6 indoorbanen  
  • een gezellige horecagelegenheid 
  • kleedkamers
  • sanitaire voorzieningen 
  • kluisjes
  • parkeergelegenheid (parkeertarief €2,50 per uur) 
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Binnenbaan
1 uur
€ 23,50
1,5 uur
€ 35,25
2 uur
€ 47,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Binnenbaan
1 uur
€ 36,00
1,5 uur
€ 54,00
2 uur
€ 72,00
Adres

The Padellers Amsterdam-West
Condensatorweg 48
1014 AX Amsterdam

Padel Amsterdam-West

Welkom bij de leukste locatie voor padel Amsterdam-West! Voor padel Amsterdam ben je bij The Padellers Sloterdijk aan het goede adres. Onze padelbanen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Kies voor een van onze 6 indoor padelbanen bij Sloterdijk en drink na afloop een drankje in de gezellige bar. Meteen reserveren? Dit kan eenvoudig en zonder lidmaatschap bovenaan deze pagina!

Indoor padel banen Amsterdam

Padel baan huren in Amsterdam? Onze indoor padel banen in Amsterdam Sloterdijk? The Padellers Amsterdam-West is een geweldige indoor locatie met maar liefst 6 indoor padel banen! Op onze locatie in Amsterdam-West ben je niet afhankelijk van het weer. Je hoeft je hier dus nooit zorgen te maken over padellen in de regen, onze indoorbanen zijn altijd bespeelbaar! Daarbij zijn wij ook nog eens 7 dagen per week geopend dus niks staat jou in de weg om deze fantastische sport bij ons te komen spelen. Een padel baan huren in Amsterdam-West doe je al vanaf €23,50. De ideale plek als je een potje padel binnen in Amsterdam wil spelen.

Ben je benieuwd naar onze andere padellocaties? Bekijk hier onze padelbanen in Amsterdam-Zuid, Veldhoven en Rosmalen. Mis je een locatie bij jou in de buurt? Laat het ons weten!

Bedrijfsuitje Amsterdam

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Amsterdam? Bij The Padellers Amsterdam-West kan je terecht voor het leukste indoor bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Kies voor een clinic van een van onze professionele padel trainers of speel een onderling padel toernooi. Na afloop kunnen jullie uiteraard terecht in onze gezellige horecagelegenheid voor een hapje en drankje. Geef al jouw wensen door en wij helpen graag met het bedrijfsuitje organiseren van A tot Z! Wil jij bij ons terecht voor een teamuitje met je sportteam, een studentenuitje met je studiegenoten of een ander groepsevent? Vul ons formulier voor groepsevents in en ontdek de mogelijkheden.

Padel toernooi Amsterdam

Wil jij meedoen aan een padel toernooi in Amsterdam? Bij The Padellers kun je je inschrijven voor verschillende padel toernooien, clinics en andere leuke en gezellige evenementen. Deze padel toernooien worden gehouden voor spelers van alle padel niveaus. Dus ook zonder padel ervaring kan jij je inschrijven voor een beginners padel toernooi!

Padel les Amsterdam

Heb je nog nooit padel gespeeld, of wil je jouw padel tactiek en techniek aanzienlijk verbeteren? Neem dan padel lessen bij The Padellers Amsterdam-West. Er worden verschillende pakketten aangeboden zodat jij het meeste uit jouw padel ervaring kan halen. Kies voor padel lessen in een groep, met z’n tweeën of individueel. The Padellers biedt lessen padel aan voor jong en oud  en voor alle padel niveaus. Dus als je op zoek bent naar padel training Amsterdam zit je hier goed.

Geen padel racket?

Er is altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen en helpen met van alles en nog wat. Heb je zelf geen padel rackets of padel ballen? Geen probleem, deze kan je eenvoudig bij ons huren voor een laag tarief. Mocht jij nog niet bekend zijn met padel dan staat onze clubhost graag voor je klaar om alles uit te leggen en padel tips te geven. Geen probleem dus als de padel spelregels zoals de padel telling jou nog onduidelijk zijn!

Padel Amsterdam Sloterdijk

De locatie van The Padellers in Amsterdam-West ligt vlak bij Sloterdijk. Ben je opzoek naar een plek voor een potje padel vlakbij Sloterdijk? Dan ben je bij The Padellers dus aan het juiste adres! Op deze indoor locatie speel je padel vlakbij Sloterdijk altijd overdekt! Er liggen bij padel Sloterdijk namelijk 6 indoor padelbanen. Voor padellen in de regen hoef je je bij deze padel vereniging Amsterdam dus geen zorgen te maken.

Padel baan huren Amsterdam -West; vlak bij station Sloterdijk

Padel Amsterdam Sloterdijk beschikt over sanitaire voorzieningen en kleedkamers en is daarom ideaal om tussen het werken of studeren door een uurtje padel in te passen. Juist tijdens werktijden tussen 08:00 en 16:00 zijn de banen het goedkoopst. Onze locatie dicht bij Sloterdijk is gemakkelijk te bereiken met de fiets of de auto en voor beiden is er genoeg parkeergelegenheid voor de deur. Het parkeertarief voor de auto is €2,50 per uur. Geen berschikking over een auto of fiets? Padel Amsterdam – West is minder dan 10 minuten lopen vanaf station Sloterdijk.

Woon jij niet in Amsterdam maar wil je wel padellen? The Padellers beschikt over padelclubs door heel Nederland. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij padel Brabant waar The Padellers over maar liefst 5 locaties beschikt. Met padel Geleen en padel Roermond kun je voor padel Limburg ook terecht bij The Padellers. De teller staat inmiddels op 13 padellcoaties door heel Nederland en er liggen nog veel meer in het verschiet!