Op zoek naar een padelbaan in Amsterdam-West? The Padellers Amsterdam-West is een geweldige indoor locatie met maar liefst 6 indoorbanen! Daarnaast beschikt deze locatie over een eigen horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Er is genoeg parkeerplek voor de deur, voor zowel de fiets als de auto. Huur je padelbaan in Amsterdam-West al vanaf €23,50.

Onze padelbanen in Amsterdam-West zijn de perfecte plek voor een gezellig potje padel, het organiseren van events of toernooien, het volgen van lessen of clinics, met na afloop een lekker hapje & drankje!

Vandaag nog een padelbaan huren in Amsterdam-West? Onze locatie is 7 dagen per week open, en het is mogelijk rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de regels uit te leggen en tips te delen.

Faciliteiten
  • 6 indoorbanen  
  • een gezellige bar  
  • kleedkamers
  • sanitaire voorzieningen 
  • kluisjes
  • parkeertarief € 2,50 per uur 
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Binnenbaan
1 uur
€ 23,50
1,5 uur
€ 35,25
2 uur
€ 47,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Binnenbaan
1 uur
€ 36,00
1,5 uur
€ 54,00
2 uur
€ 72,00
Adres

The Padellers Amsterdam-West
Condensatorweg 48
1014 AX Amsterdam

Padel Amsterdam-West

Welkom bij de leukste padelbaan van Amsterdam-West! Voor padel bij Amsterdam Sloterdijk ben je bij The Padellers aan het goede adres. Onze padelbanen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Kies voor een van onze 6 indoor padelbanen bij Sloterdijk en drink na afloop een drankje in de gezellige bar. Meteen reserveren? Dit kan eenvoudig en zonder lidmaatschap bovenaan deze pagina!

Indoor padel Amsterdam

Laat je jouw padelplezier liever niet verstoren door onverwachtse weersveranderingen? Dan zijn onze indoor padelbanen een ideale oplossing. Bij onze locatie in Amsterdam-West vind je maar liefst 6 indoorbanen voor jouw sportplezier. Indoor padel Amsterdam is nog nooit zo makkelijk geweest: je huurt eenvoudig een indoor padelbaan bovenaan deze pagina.

Ben je benieuwd naar onze andere locaties? Bekijk hier onze padelbanen in Amsterdam-Zuid, Veldhoven en Rosmalen. Mis je een locatie bij jou in de buurt? Laat het ons weten!

Competities en evenementen

Een sportief teamuitje met je collega’s of sportteam? The Padellers verzorgt jouw padel event van A tot Z. Bij The Padellers kun je je inschrijven voor verschillende toernooien, clinics en andere padel evenementen. Ben je dus op zoek naar een sportief uitje? Bij The Padellers ben je aan het juiste adres.

Padel les Amsterdam-West

Heb je nog nooit padel gespeeld, of wil je jouw skills aanzienlijk verbeteren? Neem dan padel lessen bij The Padellers Amsterdam-West. Er worden verschillende pakketten aangeboden zodat jij het meeste uit jouw padel ervaring kan halen. Kies voor padel lessen in een groep, met z’n tweeën of individueel. The Padellers biedt lessen aan voor jong en oud!

Geen racket?

Geen probleem! Bij onze padelbaan in Amsterdam-West huur je eenvoudig voor een klein tarief rackets en ballen.

Padel Sloterdijk

De locatie van The Padellers in Amsterdam-West ligt vlak bij Sloterdijk. Ben je opzoek naar een plek voor een potje padel vlakbij Sloterdijk? Dan ben je bij The Padellers dus aan het juiste adres! Op deze indoor locatie speel je padel vlakbij Sloterdijk altijd overdekt! Er liggen bij The Padellers bij padel Sloterdijk namelijk 6 indoor padelbanen. Zo kun je hier altijd spelen ongeacht regen of slechte weersvoorspellingen en ben je op deze locatie vlakbij padel Sloterdijk niet afhankelijk van het weer!