fbpx
The Padellers Groningen Stadjershal

The Padellers Groningen Stadjershal; een prachtige indoorlocatie in de Stadjershal met maar liefst 8 indoorbanen. De locatie beschikt over 6 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 2 padelbanen waarop je 1 tegen 1 kunt spelen!

Deze locatie is 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open en beschikt verder over een gezellige bar met keuken, kleedkamers en douches.  Er is voldoende parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. Kortom, dé ultieme plek voor het spelen van een potje padel in Groningen!

Kom gezellig spelen, schrijf je in voor het volgen van lessen of clinics, organiseer leuke uitjes voor werk of privé en geniet na afloop van een lekker hapje & drankje! Nog geen padelracket of ballen? Geen probleem. Bij ons kun je een padel racket huren en/of ballen en rackets kopen in onze shop.

Faciliteiten
 • 8 indoorbanen – 6 double banen & 2 single banen
 • padelstore
 • een gezellige horecagelegenheid
 • kleedkamers met douches
 • sanitaire voorzieningen
 • kluisjes
 • sauna
 • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
 • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:30 uur
 • zaterdag van 09:00 – 23:00
 • zondag van 09:00 – 22:30
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:30 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Groningen Stadjershal
Laan Corpus Den Hoorn 98
9728 JR Groningen

Padel Groningen

Ben jij opzoek naar een locatie voor indoor padel in Groningen? Kom dan spelen bij The Padellers Groningen in de Stadjershal! The Padellers Groningen Stadjershal is dé locatie voor padel lessen, events, competities, teamuitjes en toernooien. Deze gloednieuwe locatie beschikt over acht prachtige indoor padelbanen waarvan zes double banen en twee single courts waar je solo padel kunt spelen. The Padellers, dé plek voor een gezellig potje padel in Groningen!

Groepsuitjes Groningen

Ben jij de aangewezen persoon om een groepsuitje te organiseren? Misschien wel een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s, of een teamuitje met je sportteam. Voor alle soorten teamuitjes Groningen kan je terecht bij The Padellers in de Stadjershal.  Ook voor de vele studenten die in Groningen wonen is een dagje padellen het ideale studentenuitje. Achteraf kan er uiteraard een biertje met hapjes worden gedaan in onze gezellige horecagelegenheid!

Padelles Groningen

Bij The Padellers Groningen Stadjershal bieden wij lessen padel aan voor alle padel niveaus. Je hebt de keuze uit padel privélessen, padel duolessen en padel groepslesseen  Heb jij deze razend populaire sport altijd al eens willen proberen, maar weet je niet of het iets voor jou is? Dan kan je deelnemen aan onze speciale ‘Maak kennis met padel’ clinics. Tijdens deze clinic wordt er een padel les verzorgd door één van onze officiële trainers! Ben jij na een padel les in Groningen nou enthousiast geworden over padel? Dan bieden wij lessenreeksen aan waarin jij jouw padel skills kunnen verbeteren!

Events Groningen

Bij The Padellers Groningen worden er maandelijks gezellige interne events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt padel lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Zeker de moeite waard om te bezoeken, ook als je op zoek bent naar een locatie voor padel in Assen. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk bij The Padellers in Groningen!

Padelbaan huren Groningen

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Groningen vanaf €5,- per persoon per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een padel lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Groningen. Of je kan nieuwe gear shoppen bij onze padel store! Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Groningen organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.