fbpx

The Padellers Hengelo; dé nieuwe hotspot in de Woolderes voor padel Hengelo. Deze locatie beschikt over 6 outdoorbanen, horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Een heerlijke plek om zelf te spelen, events of toernooien te organiseren en lessen of clinics te volgen, met na afloop een heerlijk hapje en drankje!

De padelbanen in Hengelo zijn 7 dagen per week open en er is materiaalhuur zoals rackets en ballen mogelijk. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om de regels uit te leggen en om tips te delen.

Faciliteiten
  • 6 outdoorbanen – 5 double banen & 1 single baan
  • een gezellige horecagelegenheid 
  • sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • weekend van 08:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€12,50
1,5 uur
€ 30,00
€18,75
2 uur
€ 40,00
€25,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 32,50
€20,00
1,5 uur
€ 48,75
€30,00
2 uur
€ 65,00
€40,00
Adres

The Padellers Hengelo
Nico Maasstraat 8
7555 LT Hengelo

PADEL IN HENGELO

Op zoek naar een locatie voor outdoor padel in Hengelo? Kom dan naar The Padellers Hengelo in de Woolderes! The Padellers Hengelo is dé plek voor padellessen, evenementen, competities, teamuitjes en toernooien. Onze gloednieuwe locatie beschikt over zes prachtige outdoor padelbanen, waarvan vijf dubbel banen en één padel single court waar je lekker 1 vs 1 padel kan spelen. The Padellers is dé bestemming voor een gezellig potje padel in Hengelo!

OUTDOOR GROEPSUITJES TWENTE

Ben jij de aangewezen persoon om een groepsuitje in Twente te organiseren? Denk aan een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of een teamuitje met je sportteam. Voor allerlei soorten teamuitjes in Twente ben je bij The Padellers in de Stadsweidehal aan het juiste adres. Ook voor de vele studenten in Twente is een dagje padellen de ideale studentenuitje. Na afloop kun je natuurlijk ontspannen met een biertje en hapjes in onze gezellige horecagelegenheid!

PADELLES TWENTE

Bij The Padellers Hengelo bieden we padellessen aan voor alle padel niveaus. Je hebt de keuze uit privélessen, duolessen en groepslessen. Heb je altijd al deze razend populaire sport willen proberen maar weet je niet zeker of het iets voor jou is? Dan kun je deelnemen aan onze speciale ‘Maak kennis met padel’-clinics. Tijdens deze clinic wordt er een padelles gegeven door een van onze officiële trainers! Als je na een padelles in Hengelo enthousiast bent geworden over padel, bieden wij lessenreeksen aan om je padelvaardigheden te verbeteren!

EVENTS TWENTE

Bij The Padellers Hengelo organiseren we maandelijks gezellige interne evenementen zoals leuke padeltoernooien. Dit zijn ideale gelegenheden om je padel skills in de praktijk te brengen zonder dat je aan een padel lidmaatschap hoeft te voldoen. Daarbij de uitgelezen mogelijkheid om andere padelliefhebbers te ontmoeten op de padelbaan en natuurlijk achteraf met een gezellig drankje bij de bar. Zeker de moeite waard om te bezoeken, ook als je op zoek bent naar een padellocatie in de Achterhoek.

PADELBAAN HUREN HENGELO

Bij de padelbanen van The Padellers ben je verzekerd van de ultieme padelervaring. Je kunt een padelbaan in Hengelo huren vanaf slechts €5,- per persoon per uur. Bij The Padellers hoef je geen padellidmaatschap te hebben. Als je verslaafd bent aan padellen en het liefst zo vaak mogelijk op de baan staat, kies dan voor een contractbaan. Zo ben je elke week verzekerd van een baan op je favoriete dag en tijdstip! Je kunt eenvoudig een contractbaan aanschaffen via ons reserveringssysteem. Heb je geen eigen padel racket of ballen? Geen probleem! Je kunt deze voor een klein bedrag huren bij The Padellers Hengelo. Hengelo organiseert regelmatig evenementen, competities of clinics. Blijf op de hoogte van alle padelactiviteiten op onze website en socials.