fbpx

The Padellers Hoorn (Zwaag); een fantastische padel locatie met maar liefst 6 indoor padelbanen. Naast een padelbaan huren, kun je hier onder andere terecht voor het spelen van padelcompetities, het volgen van padel lessen en het organiseren van (bedrijfs)events! Klets voor of na het padellen bij met je padelmaten in onze speciaal ingerichte horeca.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft de events of heb je andere vragen over bijvoorbeeld het spelen van competitie padel? Wij staan 7 dagen per week klaar om jou verder te helpen!

The Padellers Hoorn is 7 dagen per week geopend. Op de locatie kan je eenvoudig je padel racket huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om de spelregels padel aan je uit te leggen en padel tips te delen!

Faciliteiten
  • 6 indoorbanen  
  • padelstore
  • een gezellige horecagelegenheid  
  • kleedkamers
  • sanitaire voorzieningen 
  • kluisjes
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Binnenbaan
1 uur
€ 20,00
1,5 uur
€ 30,00
2 uur
€ 40,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Binnenbaan
1 uur
€ 33,50
1,5 uur
€ 50,25
2 uur
€ 67,00
Adres

The Padellers Hoorn (Zwaag)
De Marowijne 45
1689 AR Zwaag

PADEL HOORN BIJ THE PADELLERS

Ben jij opzoek naar plek om te padellen in Hoorn? Dan ben je bij Padel Hoorn aan het juiste adres! Met maar liefst 6 indoor padelbanen is dit de perfecte plek voor een potje padel. Daag je padelmaatjes uit en kom gezellig padellen op een van onze banen! Ben je nieuw in de padel sport en heb je nog geen materiaal? Geen Probleem! Bij Padel Hoorn huur je tegen een kleine toeslag al een padelracket.

Padelles Hoorn

Wil jij graag padel tips van een professionele trainer krijgen? Bij The Padellers bieden we padellessen aan voor elk padel niveau. Schrijf je in voor een padel proefles, privé-/duolessen of groepslessen. Onze trainers staan klaar voor zowel beginners en gevorderden en leren jou de beste techniek en tactiek voor padel. Zoek jij een leuke sport voor jouw kinderen? Bij The Padellers bieden we ook kidslessen aan voor de leeftijden vanaf 5 t/m 15 jaar.

PADELBAAN HUREN HOORN

Padel is een mix tussen tennis en squash en wordt in Nederland door steeds meer mensen beoefend. Ben je opzoek naar een plek voor Padel in Hoorn? Bij The Padellers Hoorn kun je 7 dagen per week terecht! Je huurt hier vanaf €20,- al een baan zonder dat je lid hoeft te zijn. Zo kan bij Padel Hoorn iedereen lekker padellen zonder ergens aan vast te zitten! Wil je regelmatig komen spelen en zeker zijn van een baan? Kies dan voor een contractbaan! 

Padel Hoorn bij The Padellers zorgt voor verbinding! Je speelt een fanatiek potje padel en na afloop drink je gezellig met elkaar een drankje! Padel Hoorn beschikt namelijk genoeg plek om met je padelmaten na afloop gezellig bij te kletsen in de gezellige horeca.  

PADEL TOERNOOI HOORN

Padel toernooi Hoorn: perfect om je padel skills te testen. Ben je fan van het spelletje en speel je regelmatig? Dan is de kans groot dat je je skills een keer in de praktijk wil testen. Door heel Nederland worden er steeds meer toernooien georganiseerd, ook bij The Padellers Hoorn kun je regelmatig terecht voor het spelen van padel toernooien. Padel toernooi Hoorn bestaat bijvoorbeeld uit Move up – Move down, Queen of The Court of een TOSS-avond. Padeltoernooien worden georganiseerd voor alle padel niveaus. Of je nu op zoek bent naar padel toernooi beginners of padel toernooi voor gevorderden.  Organiseer je liever je eigen evenement? Ook dat is mogelijk bij The Padellers Hoorn! Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw sportieve uitje met je collega’s of vrienden? Vraag vlijblijvend naar de mogelijkheden bij Padel Hoorn! 

Padel Nederland

Op zoek naar padelbanen in Nederland? The Padellers beschikt over padellocaties door heel Nederland en het aantal blijft alleen maar groeien. Neem bijvoorbeel een kijkje bij de twee lcoaties voor padel Amsterdam, de vijf locaties voor padel Brabant of de twee locaties voor padel Limburg. Mis jij nog een locatie voor padel bij jou in de buurt? Laat het ons weten!