The Padellers Bergen op Zoom

The Padellers Bergen op Zoom; een prachtige indoorlocatie met 6 padelbanen! De locatie beschikt over 5 double banen en 1 padel single court waar je 1 tegen 1 padel kan spelen. Daarnaast een Padelstore, kleedkamers + douches en een gezellige horeca. Kortom, dé plek voor het spelen van een potje padel!

Bij The Padellers Bergen op Zoom kun je elke maand deelnemen aan leuke toernooien. Ook is er de mogelijkheid om lessen of clinics te volgen, competitie te spelen en je eigen event te organiseren!

De padelbanen in Bergen op Zoom zijn 7 dagen per week geopend. Op de locatie is mogelijk om rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om de regels aan je uit te leggen en tips te delen!

Faciliteiten
  • 6 indoor padelbanen – 5 double banen & 1 single baan
  • gezellige horeca
  • kleedkamers & sanitaire voorzieningen
  • racket verhuur en ballen verkoop
  • gratis parkeren
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • weekend van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€12,50
1,5 uur
€ 30,00
€18,75
2 uur
€ 40,00
€25,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 32,50
€20,00
1,5 uur
€ 48,75
€30,00
2 uur
€ 65,00
€40,00
Adres

The Padellers Bergen op Zoom
Karmel 4
4613 BT

Padel Bergen op Zoom

Op zoek naar de perfecte padelbaan in Bergen op Zoom? The Padel Bergen op Zoom biedt jou de ideale indoor padellocatie om te genieten van deze spectaculaire sport. Met 6 moderne indoor padelbanen, uitstekende faciliteiten en een gezellige horecagelegenheid is padel Bergen op Zoom de plek bij uitstek voor padelliefhebbers. Kom langs en ervaar padel tennis op zijn best!

Waarom padellen bij The Padellers Bergen op Zoom ?

Padel is een van de snelst groeiende sporten in Europa en staat bekend om zijn flitsende rally’s en dynamische spel. Deze mix van tennis en squash is voor iedereen toegankelijk en kan gespeeld worden met vier personen, maar ook in een enkel spel. Bij The Padellers Bergen op Zoom kan je de padel sport in beide varianten spelen. Ben je nieuw in de sport of wil je je vaardigheden verbeteren? The Padellers Bergen op Zoom biedt padellessen aan in verschillende vormen, zoals privé-, duo- of groepslessen. Je kunt zelfs een proefles volgen om kennis te maken met deze spannende sport.

Ben jij nog geen ervaren padeller en heb je geen racket of ballen? Misschien wil je het spel eerst ontdekken voor je overgaat tot een padelracket kopen. Geen probleem! Bij The Padellers Bergen op Zoom kun je tegen een klein bedrag een padelracket en padelballen huren. Zo heb je alles wat je nodig hebt voor een geweldige padelervaring.

Padel 1 tegen 1 spelen in Bergen op Zoom

Naast 5 double banen beschikt padel Bergen op Zoom ook over een zeldzame padel single court waar je padel 1 tegen 1 kan spelen. Deze variant op de gebruikelijke twee tegen twee padel sport brengt meerdere voordelen met zich mee. Zo hoef je bijvoorbeeld naast jezelf slechts één ander persoon op te trommelen in plaats van vier. Ook moet je elke bal zelf terugspelen dus je bent lekker veel aan het slaan. Het reserveren van een padel single court is natuurlijk ook goedkoper en doe je al vanaf €12,50. Lees hier alles over 1 tegen 1 padel.

Competities en evenementen

Kan je geen genoeg krijgen van padel tennis? The Padellers organiseert regelmatig competities, toernooien en andere evenementen. Deze toernooien en competities zijn de ultieme gelegenheden om jouw trainingen of lessen in de praktijk te brengen tijdens wedstrijden waar het ergens om gaat. Daarnaast zijn dit geweldige mogelijkheden om nieuwe mensen te leren kennen en je padelnetwerk uit te breiden. Hou de agenda in de gaten voor toernooien en evenementen.

Bedrijsuitje Bergen op Zoom

Wil je een dagje teambuilding Bergen op Zoom organiseren voor jouw collega’s of sportteam? Padel is het perfecte bedrijfsuitje omdat deze sport zo toegankelijk is voor iedereen, ongeacht je leeftijd of fysieke gesteldheid. The Padellers Bergen op Zoom is de ideale locatie voor kantoor- en teamuitjes. Onze faciliteiten lenen zich uitstekend voor diverse activiteiten en wij helpen je graag bij het plannen van een onvergetelijke dag. Organiseer bijvoorbeeld een toernooi met je team en sluit de dag af met een welverdiend drankje en een hapje in onze gezellige bar. Natuurlijk staan wij voor je klaar om deze dag van A tot Z mee te plannen.

Ook bieden we mogelijkheid om een werknemersabonnement voor jouw werknemers te regelen zodat zij flexibel banen kunnen reserveren waar en wanneer zij willen. Bekijk hier de zakelijke mogelijkheden.

Padel reserveren in Bergen op Zoom

Wil je een padelbaan huren bij The Padellers Bergen op Zoom? Dat is gemakkelijk en snel mogelijk zonder een lidmaatschap. Maak eenvoudig en kosteloos een account aan en reserveer direct een baan via onze website. Bij The Padellers Bergen op Zoom kun je elke dag van de week padellen tussen 08:00 ‘s ochtends en 23:00 ‘s avonds.

Mis je een padelbaan in jouw buurt? Laat het ons weten en blijf op de hoogte via onze sociale media, waar wij alle nieuwe openingen van padellocaties aankondigen!