The Padellers Breda; met maar liefst 4 outdoor banen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 1 baan waarop je 1 tegen 1 speelt. Kortom, dé ultieme plek voor het spelen van een potje padel! 

Deze locatie is 7 dagen per week geopend. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. Nog geen padelracket of ballen? Geen probleem. Bij ons kun je een racket huren en/of ballen kopen.

Kom gezellig spelen, schrijf je in voor het volgen van lessen of clinics, organiseer leuke uitjes voor werk of privé en geniet na afloop van een lekker drankje! 

Praktische informatie: De locatie van The Padellers in Breda beschikt momenteel nog niet over sanitaire voorzieningen en kleedruimtes. Gebruik maken van het toilet kan op de begane grond van de evenementenhal bij Breepark (ingang via de hoofdentree). We adviseren om je voorafgaand alvast om te kleden. Voorzieningen als kleedruimtes, sanitair en horeca worden bij The Padellers gebouwd in het nieuwe jaar!

Faciliteiten
  • 5 outdoorbanen  – 4 double banen & 1 single baan
  • gratis parkeren
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€20,00
12,50
1,5 uur
€30,00
18,75
2 uur
€40,00
25,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 32,50
€20,00
1,5 uur
€ 48,75
€30,00
2 uur
€ 65,00
€40,00
Adres

The Padellers Breda
Bavelseparklaan 9
4817 ZX Breda

PADELBAAN HUREN IN BREDA

Sinds kort kun je voor een potje padel in Breda ook terecht bij The Padellers: wij openden een gloednieuwe outdoorlocatie met maar liefst vijf waanzinnige padelbanen. Kom gezellig spelen en schrijf je in voor diverse padellessen, clinics en toernooien in Breda. Wil je liever zelf iets organiseren? Dan kan dat natuurlijk ook! Kijk op onze website onder het kopje ‘events‘!

Onze padelbanen in Breda zijn 7 dagen per week geopend. Het is mogelijk om op locatie rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de regels uit te leggen en tips te delen.

Wil je vaker padel komen spelen bij onze locatie in Breda? Kies voor een contractbaan! Zo ben je elke week op jouw favoriete dag en tijdstip zeker van een padelbaan!

SPELREGELS PADEL BREDA

Boek je op deze locatie in Breda een padelbaan, maar ken je de spelregels nog niet? Geen probleem: padel spelen zonder regels is al enorm gezellig, maar het is nóg leuker als je het volgens de officiële regels speelt. Lees hier de spelregels.

WAAROM THE PADELLERS?

Een potje padel in Breda speel je bij The Padellers al vanaf 20,-. Je huurt eenvoudig een padelbaan op onze website. Padellen in Breda doe je bij The Padellers 7 dagen per week. Nog een voordeel: je hebt bij The Padellers geen lidmaatschap nodig om een baan te huren.

Wil je schitteren als één van de beste op onze padelbanen? Dan staan de leraren van The Padellers in Breda klaar om je te helpen. Ook staan onze clubmanagers en trainers altijd klaar om je handige tips & tricks bij te brengen. Zo wordt een potje padel in Breda nóg leuker.

PADEL LESSEN BREDA

Heb  je nog nooit padel gespeeld en wil je kennis maken met het spel? Neem dan een proefles bij één van onze gecertificeerde leraren. Ben je al bekend met het spel maar wil je jouw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is een privéles de beste optie voor je. Ook biedt The Padellers groepslessen aan, en is het ook mogelijk om met een duo padel les te nemen. Bekijk alle mogelijkheden voor padel lessen in Breda, of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.