fbpx

The Padellers Breda; met maar liefst 4 outdoor banen waarop je 2 tegen 2 padel kunt spelen en 1 padel single court waarop je padel enkelspel kan spelen. Kortom, dé ultieme plek voor het spelen van een potje padel! 

Deze locatie is 7 dagen per week geopend. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. Nog geen padelracket of ballen? Geen probleem. Bij ons kun je een padel racket huren en/of ballen kopen.

Kom gezellig spelen, schrijf je in voor het volgen van lessen of clinics, organiseer leuke uitjes voor werk of privé en geniet na afloop van een lekker drankje! 

Bij The Padellers Breda beschikken we ook over douches en sanitaire voorzieningen! Na afloop kun je fris gedouchte en omgekleed  genieten van een koud of warm drankje bij onze gezellige horecagelegenheid.

Faciliteiten
  • 5 outdoorbanen  – 4 double banen & 1 single baan
  • een gezellige horecagelegenheid
  • Douches
  • sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
15,00
1,5 uur
€30,00
22,50
2 uur
€40,00
30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Breda
Bavelseparklaan 4A
4817 ZX Breda

PADELBAAN HUREN BREDA

Een padelbaan in Breda boek je bij The Padellers, de leukste padelclub van Nederland: Deze prachtige outdoorlocatie heeft maar liefst vijf waanzinnige padelbanen. Kom gezellig spelen en bekijk onze agenda voor gezellige events en padel toernooien in Breda.

Onze padelbanen in Breda zijn 7 dagen per week geopend. Je hoeft niet per over eigen materiaal te beschikken, een padel racket huren evenals padel ballen kan gewoon op locatie. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de padel spelregels uit te leggen en tips te delen.

Wil je vaker padel komen spelen bij onze locatie in Breda? Kies voor een contractbaan! Zo ben je elke week op jouw favoriete dag en tijdstip zeker van een padelbaan!

Bedrijfsuitje Brabant

Ben jij op zoek naar een leuk idee voor een actief bedrijfsuitje in Brabant? Kom padellen in Breda en krijg les van een officiele padel trainer of speel een onderling padel toernooi. Deze mooie sport is toegankelijk voor iedereen en daarom het ideale uitje voor jou en je collega’s. Na afloop kan je uiteraard in onze gezellige horecagelegenheid terecht voor een hapje en drankje. Natuurlijk kan je bij ons ook terecht als sportteam, groep studenten of welke hoedanigheid ook. Vraag hier je padel event aan en wij helpen graag met het organiseren van een geweldige dag!

SPELREGELS PADEL BREDA

Boek je op deze locatie in Breda een padelbaan, maar ken je de spelregels nog niet? Geen probleem: padel spelen zonder regels is al enorm gezellig, maar het is nóg leuker als je het volgens de officiële regels speelt. Lees hier de spelregels padel.

WAAROM THE PADELLERS?

Een potje padel in Breda speel je bij The Padellers al vanaf 20,-. Je huurt eenvoudig een padelbaan op onze website. Padellen in Breda doe je bij The Padellers 7 dagen per week. Nog een voordeel: je hebt bij The Padellers geen lidmaatschap nodig om een baan te huren.

Wil je schitteren als één van de beste op onze padelbanen? Dan staan de leraren van The Padellers in Breda klaar om je te helpen. Ook staan onze clubmanagers en trainers altijd klaar om je handige tips & tricks bij te brengen. Zo wordt een potje padel in Breda nóg leuker.

PADEL LESSEN BREDA

Heb  je nog nooit padel gespeeld en wil je kennis maken met het spel? Neem dan een proefles bij één van onze gecertificeerde leraren. Ben je al bekend met het spel maar wil je jouw skills naar een hoger padel niveau tillen? Dan is een privéles de beste optie voor je. Ook biedt The Padellers groepslessen aan, en is het ook mogelijk om met een duo padel les te nemen. Bekijk alle mogelijkheden voor padel lessen in Breda, of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.