The Padellers Doorn

The Padellers Doorn; zes prachtige indoor padelbanen gelegen in Tenniscenter Heuvelrug. De locatie beschikt over 5 double banen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 1 singel baan waarop je 1 tegen 1 kunt spelen!

The Padellers Doorn is zeven dagen per week geopend! De gezellige horeca, kleedkamers en douches maken het dé perfecte locatie voor een potje padel, het organiseren van een event en het volgen van lessen of clinics! Deze unieke locatie beschikt ook over verschillende vergaderruimtes wat het zeer geschikt maakt voor bedrijfsuitjes en andere zakelijke doeleinden. 

Nog geen padelracket of ballen? Geen probleem! Bij ons kun je een racket huren en ballen kopen. 

Faciliteiten
  • 6 binnenbanen – 5 double banen & 1 singel baan
  • horecagelegenheid 
  • kleedkamers & sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeren
  • materiaalhuur (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • weekend van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€12,50
1,5 uur
€ 30,00
€18,75
2 uur
€ 40,00
€25,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 32,50
€20,00
1,5 uur
€ 48,75
€30,00
2 uur
€ 65,00
€40,00
Adres

The Padellers Doorn
Mariniersweg 3
3941 XK Doorn

Padel Doorn

Welkom bij Padel Doorn, dé  padellocatie voor padelliefhebbers in de prachtige omgeving van Doorn. Bij Padel Doorn bieden we een unieke padelervaring met hoogwaardige faciliteiten en een warme, gastvrije sfeer. Of je nu een ervaren speler bent of nog nooit een padelracket hebt vastgehouden, onze locatie staat open voor iedereen die van deze opwindende sport wil genieten. Lees verder en ontdek waarom Padel Doorn de ultieme plek is om je passie voor padel te beleven.

Geniet van state-of-the-art faciliteiten

Bij Padel Doorn hebben we geïnvesteerd in moderne en hoogwaardige faciliteiten om je padelervaring naar een hoger niveau te tillen. Onze padelbanen zijn zorgvuldig ontworpen en voldoen aan de hoogste standaarden, zodat je kunt genieten van een optimale speelervaring. Of je nu wilt trainen, een wedstrijd wilt spelen of gewoon plezier wilt hebben met vrienden, onze padelbanen staan altijd voor je klaar.

Padelbaan Utrecht

Padel is een sport die geschikt is voor spelers van alle niveaus en leeftijden. Bij Padel Doorn bieden we verschillende mogelijkheden om padel te spelen. Of je nu graag een potje wilt spelen met vrienden, deel wilt nemen aan een competitie of professionele begeleiding wilt in de vorm van padellessen, we hebben voor elk wat wils. Onze ervaren trainers staan klaar om je te helpen je techniek te verfijnen en strategieën te ontwikkelen om je spel naar een hoger niveau te tillen.

Single court padel in Doorn

Naast onze reguliere padelbanen hebben we bij Padel Doorn ook een unieke single court. Deze single court biedt een speciale ervaring waarbij je kunt genieten van padel in een één-tegen-één-setting. Het spelen op de single court vereist een andere benadering en biedt spelers de mogelijkheid om hun individuele vaardigheden te verbeteren. Reserveer onze single court en ontdek de uitdagingen en voordelen van het spelen van padel 1 tegen 1.

Competities en evenementen

Bij Padel Doorn geloven we in de kracht van competitie en de opwinding van evenementen. Daarom organiseren we regelmatig competities, toernooien en andere spannende evenementen voor padelliefhebbers in Doorn. Doe mee aan onze competities en test je vaardigheden tegen andere spelers, of neem deel aan onze toernooien en strijd om de titel. Deze evenementen zijn niet alleen geweldig om je spel te verbeteren, maar ook om nieuwe mensen te ontmoeten en je passie voor padel te delen. In de agenda vind je alles over toernooien en evenementen.

Bedrijven (B2B)

Bij Padel Doorn bieden we ook mogelijkheden voor bedrijven (B2B). Wil je een uniek bedrijfsuitje organiseren of een teambuildingactiviteit plannen voor je bedrijf? Padel is de perfecte keuze! Het is een sport die teamwork bevordert en geschikt is voor mensen van alle niveaus. Onze faciliteiten en deskundige medewerkers zorgen ervoor dat je team een onvergetelijke ervaring heeft. Neem contact met ons op en we helpen je graag bij het plannen en organiseren van een op maat gemaakt evenement dat aan al je wensen voldoet.

Reserveer nu bij Padel Doorn

Wil je een padelbaan reserveren bij Padel Doorn? Dat kan eenvoudig en snel via onze website. Maak een account aan, kies een beschikbare tijd en geniet van je spel op onze prachtige padelbanen. Of je nu komt om te ontspannen, plezier te hebben of je vaardigheden te verbeteren, Padel Doorn staat voor je klaar. Mis deze kans niet om de spannende wereld van padel in Doorn te ontdekken!