The Padellers Eijsden

 

The Padellers Eijsden ; een prachtige indoor locatie met  7 padelbanen. De faciliteit beschikt over 5 double banen voor 2 tegen 2, en 2 single banen om elkaar individueel uit te dagen.

Deze locatie is 7 dagen per week geopend, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, en biedt nog veel meer. Je vindt er een gezellige bar, kleedkamers, fitness en douches. Daarnaast is ruime parkeergelegenheid. Kortom, het is dé ultieme plek om te genieten van een potje padel in de buurt van Maastricht!

Kom gezellig langs voor een potje padel, schrijf je in voor lessen of clinics, regel leuke uitjes voor zakelijke doeleinden of persoonlijk plezier! Heb je geen padelracket of ballen? Geen probleem. Hier kun je een padelracket huren en/of ballen en rackets kopen. Onze clubhosts helpen jou graag op weg.

 

Faciliteiten
  • 7 indoorbanen – 5 double banen en 2 single banen
  • een gezellige horecagelegenheid
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag 08:00 – 23:00 uur
  • zaterdag & zondag 09:00 – 18:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€ 15,00
1,5 uur
€ 30,00
€ 22,50
2 uur
€ 40,00
€ 30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€ 21,50
1,5 uur
€ 50,25
€ 32,25
2 uur
€ 67,00
€ 43,00
Adres

The Padellers Eijsden
Joseph Partounsstraat 8
6245 KN Eijsden

PADEL Maastricht – Eijsden

Welkom bij de leukste locatie voor padel Maastricht – Eijsden! Voor een padelbaan in de buurt van Maastricht ben je bij The Padellers Eijsden aan het goede adres. Onze padelbanen zijn makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer of met de auto. Kies voor een van onze 7 indoor padelbanen bij Maastricht en drink na afloop een drankje in de gezellige bar. Meteen reserveren? Dit kan eenvoudig en zonder lidmaatschap bovenaan deze pagina!

INDOOR PADEL Maastricht – Eijsden

Op zoek naar een indoor padelbaan in Maastricht? The Padellers Maastricht – Eijsden is een geweldige indoor locatie met maar liefst 7 indoorbanen! Op onze locatie vlakbij Maastricht ben je niet afhankelijk van het weer. Je hoeft je hier dus nooit zorgen te maken over padellen in de regen, onze indoorbanen zijn altijd bespeelbaar! Daarbij zijn wij ook nog eens 7 dagen per week geopend dus niks staat jou in de weg om deze fantastische sport bij ons te komen spelen. Een padelbaan in Maastricht – Eijsden huur je al vanaf €5,- per persoon. De ideale plek als je een potje padel binnen in Maastricht omgeving wil spelen.
Ben je benieuwd naar onze andere padellocaties? Bekijk hier onze padelbanen in Amsterdam-Zuid, Veldhoven en Rosmalen. Mis je een locatie bij jou in de buurt? Laat het ons weten!

BEDRIJFSUITJE Maastricht

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje in Maastricht? Bij The Padellers Maastricht Eijsden kan je terecht voor het leukste indoor bedrijfsuitje voor jou en je collega’s. Kies voor een clinic van een van onze professionele padel trainers of speel een onderling padel toernooi. Na afloop kunnen jullie uiteraard terecht in onze gezellige horecagelegenheid voor een hapje en drankje. Geef al jouw wensen door en wij helpen graag met het bedrijfsuitje organiseren van A tot Z! Wil jij bij ons terecht voor een teamuitje met je sportteam, een studentenuitje met je studiegenoten of een ander groepsevent? Vul ons formulier voor groepsevents in en ontdek de mogelijkheden.

PADEL TOERNOOI Maastricht

Wil jij meedoen aan een padel toernooi in Maastricht – Eijsden? Bij The Padellers kun je je inschrijven voor verschillende padel toernooien, clinics en andere leuke en gezellige evenementen. Deze padel toernooien worden gehouden voor spelers van alle padel niveaus. Dus ook zonder padel ervaring kan jij je inschrijven voor een beginners padel toernooi!

PADEL LES Maastricht

Heb je nog nooit padel gespeeld, of wil je jouw padel tactiek en techniek aanzienlijk verbeteren? Neem dan padel lessen bij The Padellers Maastricht – Eijsden. Er worden verschillende pakketten aangeboden zodat jij het meeste uit jouw padel ervaring kan halen. Kies voor padel lessen in een groep, met z’n tweeën of individueel. The Padellers biedt lessen padel aan voor jong en oud en voor alle padel niveaus. Dus als je op zoek bent naar padel training Maastricht zit je hier goed.

Sportcentrum Eijsden voor padellen Maastricht

De indoor padelbanen van The Padellers Maastricht – Eijsden liggen in Sportcentrum Eijsden. Dit sportcentrum was al uitgerust met een indoor Speedsoccer veldje, tennisbanen, een fitnesscentrum en een fysio. Vanaf nu kun je hier dus ook terecht om padel te spelen.

Geen padel racket?

Er is altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen en helpen met van alles en nog wat. Heb je zelf geen padel rackets of padel ballen? Geen probleem, deze kan je eenvoudig bij ons huren voor een laag tarief. Mocht jij nog niet bekend zijn met padel dan staat onze clubhost graag voor je klaar om alles uit te leggen en padel tips te geven. Geen probleem dus als de padel spelregels zoals de padel telling jou nog onduidelijk zijn!