fbpx

The Padellers Geleen; dé plek voor een potje padel in Limburg! Deze locatie beschikt over 6 binnenbanen, horecagelegenheid, een padelshop en sanitaire voorzieningen.

Kortom, een heerlijke plek om te padellen! Bij The Padellers Geleen worden er maandelijks gezellige events georganiseerd. Daarnaast kun je hier terecht voor het spelen van competitie padel,of kun je deelnemen aan padel lessen of clinics! Dit alles met na afloop uiteraard plek voor een hapje en drankje in onze gezellige horeca.

Deze padelbanen in Geleen zijn 7 dagen per week open. Daarnaast kun je hier een padel racket huren of je kunt je materiaal kopen in onze shop!  Er altijd een clubhost aanwezig om je de padel spelregels uit te leggen en padel tips te delen.

Faciliteiten
 • 6 indoorbanen – 5 double banen & 1 single baan
 • padelstore
 • een gezellige horecagelegenheid
 • kleedkamers met douches
 • sanitaire voorzieningen
 • gratis parkeergelegenheid
 • diverse fitnessapparaten
 • live sportwedstrijden op tv
 • tafeltennis en tafelvoetbal
 • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas.
Openingstijden
 • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur
 • zaterdag & zondag van 09:00 – 22:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Geleen
Vouershof 3
6161 DB Geleen

Padel Geleen

Ben je op zoek naar de leukste Padelbaan in Zuid Limburg? Dan ben je bij The Padellers Geleen aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over 6 binnenbanen, waarvan 1 padel single court om solo padel te spelen. Ook als je in Maastricht of Heerlen woont, is The Padellers Geleen de ideale locatie om te komen padellen. The Padellers Geleen is 7 dagen per week geopend.

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt de padel sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om padel 1 tegen 1 te spelen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij The Padellers Geleen! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Waarom Padellen bij The Padellers Geleen?

Bij The Padellers Geleen worden er maandelijks gezellige interne events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Zeker de moeite waard om te bezoeken, ook als je in Maastricht of Heerlen woont.

Teamuitje Limburg

Op zoek naar leuke ideeën voor teamuitjes Limburg? Voor een sportief padel teamuitje in Limburg moet je zijn bij Padel Geleen. Kies bijvoorbeeld voor een padel training van een van onze professionele trainers of speel een onderling padel toernooi.  Achteraf kan je natuurlijk terecht bij onze gezellige bar voor een drankje en snacks. Geef je wensen door en wij helpen graag met het plannen van een onvergetelijke dag.

Padel Geleen voor padel Sittard

Ben jij op zoek naar een locatie voor padel in Sittard? Padel Geleen is vlakbij met een reistijd van 10 minuten en je kan er gratis parkeren. Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Geleen vanaf €5,- per persoon per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen padel racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Geleen. Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Geleen organiseert regelmatig events, competities of padel clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.