The Padellers Geleen; dé plek voor een potje padel in Limburg! Deze locatie beschikt over 6 binnenbanen, horecagelegenheid, een padelshop en sanitaire voorzieningen.

Kortom, een heerlijke plek om te padellen! Bij The Padellers Geleen worden er maandelijks gezellige events georganiseerd. Daarnaast kun je hier terecht voor het spelen van competitie, kun je zelf events organiseren of kun je deelnemen aan lessen of clinics! Dit alles met na afloop uiteraard plek voor een hapje en drankje in onze gezellige horeca.

Deze padelbanen in Geleen zijn 7 dagen per week open. Daarnaast kun je hier rackets huren of je kunt je materiaal kopen in onze shop!  Er altijd een clubhost aanwezig om je de regels uit te leggen en tips te delen.

Faciliteiten
 • 6 indoorbanen – 5 double banen & 1 single baan
 • padelshop
 • een gezellige bar
 • kleedkamers met douches
 • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas.
 • gratis parkeren
 • diverse fitnessapparaten
 • live sportwedstrijden op tv
 • tafeltennis en tafelvoetbal
Openingstijden
 • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur
 • zaterdag & zondag van 09:00 – 22:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€12,50
1,5 uur
€ 30,00
€18,75
2 uur
€ 40,00
€25,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 32,50
€20,00
1,5 uur
€ 48,75
€30,00
2 uur
€ 65,00
€40,00
Adres

The Padellers Geleen
Vouershof 3
6161 DB Geleen

Padel in Geleen

Ben je op zoek naar de leukste Padelbaan in Zuid Limburg? Dan ben je bij The Padellers Geleen aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over 6 binnenbanen. Ook als je in Maastricht of Heerlen woont, is The Padellers Geleen de ideale locatie om te komen padellen. The Padellers Geleen is 7 dagen per week geopend.

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt deze sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om 1 tegen 1 te padellen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij The Padellers Geleen! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Waarom Padellen bij The Padellers Geleen?

Bij The Padellers Geleen worden er maandelijks gezellige interne events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Zeker de moeite waard om te bezoeken, ook als je in Maastricht of Heerlen woont. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk bij The Padellers in Geleen!

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Geleen vanaf €5,- per persoon per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Geleen. Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Geleen organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.