fbpx
The Padellers Groningen Ulgersmaweg

The Padellers Groningen Ulgersmaweg; een prachtige indoorlocatie in Groningen met maar liefst 10 indoorbanen. De locatie beschikt over 8 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 2 padelbanen waarop je 1 tegen 1 kunt spelen!

Deze locatie is 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open en beschikt verder over een gezellige bar met keuken, kleedkamers en douches.  Er is gratis parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. Kortom, dé ultieme plek voor het spelen van een potje padel in Groningen!

Kom gezellig spelen, schrijf je in voor het volgen van lessen of clinics, organiseer leuke uitjes voor werk of privé en geniet na afloop van een lekker hapje & drankje! Nog geen padelracket of ballen? Geen probleem. Bij ons kun je een padel racket huren en ballen kopen tegen een laag tarief.

Faciliteiten
  • 10 indoorbanen – 8 double banen & 2 single banen
  • een gezellige horecagelegenheid
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeergelegenheid
  • diverse fitnessapparaten
  • live sportwedstrijden op tv
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur
  • zaterdag t/m zondag van 09:00 – 21:00
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Groningen
Ulgersmaweg 12
9731 BS Groningen

Padel in Groningen

Ben jij op zoek naar een locatie voor indoor padel in Groningen? Kom dan spelen bij The Padellers Groningen aan de Ulgersmaweg! The Padellers Groningen Ulgersmaweg is dé plek voor padellessen, events, competities, teamuitjes en toernooien. Deze splinternieuwe locatie beschikt over tien prachtige padelbanen, waarvan acht dubbele banen en twee single courts waar je solo padel kunt spelen. The Padellers Ulgersmaweg is dé plek voor een gezellig potje padel in Groningen!

Groepsuitjes Groningen

Ben jij de aangewezen persoon om een groepsuitje te organiseren? Misschien wel een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s, of een teamuitje met je sportteam. Voor alle soorten teamuitjes in Groningen kun je terecht bij The Padellers aan de Ulgersmaweg. Ook voor de vele studenten die in Groningen wonen, is een dagje padellen het ideale studentenuitje. Achteraf kan er uiteraard een biertje met hapjes worden gedaan in onze gezellige horecagelegenheid!

Padelles Groningen

Bij The Padellers Groningen bieden wij lessen padel aan voor alle niveaus. Je hebt de keuze uit padel privélessen, padel duolessen en padel groepslessen. Heb jij deze razend populaire sport altijd al eens willen proberen, maar weet je niet of het iets voor jou is? Dan kun je deelnemen aan onze speciale ‘Maak kennis met padel’ clinics. Tijdens deze clinic wordt er een padelles verzorgd door een van onze officiële trainers! Ben jij na een padelles in Groningen enthousiast geworden over padel? Dan bieden wij lessenreeksen aan waarin jij jouw padelskills kunt verbeteren!

Events Groningen

Bij The Padellers Groningen worden er maandelijks gezellige interne events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities en je kunt padellessen afnemen om jouw padelskills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk bij The Padellers in Groningen!

Padelbaan huren Groningen

Bij de padelbanen van The Padellers Ulgersmaweg ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Groningen vanaf €5,- per persoon per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een padellidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Ulgersmaweg.  Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Ulgersmaweg organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.