fbpx
The Padellers kerkrade

The Padellers Kerkrade; een prachtige indoorlocatie in Kerkrade met maar liefst 7 indoorbanen. De locatie beschikt over 6 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt spelen en 1 padelbaan waarop je 1 tegen 1 kunt spelen!

Deze locatie is 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open en beschikt verder over een gezellige bar met keuken, kleedkamers en douches.  Er is gratis parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. Kortom, dé ultieme plek voor het spelen van een potje padel in Kerkrade!

Kom gezellig spelen, schrijf je in voor het volgen van lessen of clinics, organiseer leuke uitjes voor werk of privé en geniet na afloop van een lekker hapje & drankje! Nog geen padelracket of ballen? Geen probleem. Bij ons kun je een padel racket huren en ballen kopen tegen een laag tarief.

Faciliteiten
  • 7 indoorbanen – 6 double banen & 1 single baan
  • een gezellige horecagelegenheid
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • kluisjes
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur
  • zaterdag t/m zondag van 09:00 – 21:00
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Kerkrade
Wiebachstraat 77
6466 NG Kerkrade

Padellen Kerkrade

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Huur een padelbaan Kerkrade al vanaf €5,- p.p. per uur. Het mooie is dat je bij The Padellers geen lid hoeft te zijn. Daarnaast hoef je ook niet over een KNLTB-nummer te beschikken om een baan te reserveren. Ben jij zo gek op de padel sport en wil jij je favoriete bezigheid niet af laten hangen van de beschikbaarheid van banen? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen padelracket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Kerkrade. Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Kerkrade organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.

Padel Kerkrade

Ben jij opzoek naar een locatie voor indoor padel in Kerkrade? Kom dan spelen bij The Padellers Kerkrade, een fantastische locatie voor padel Zuid-Limburg! Padel kerkrade is dé locatie voor padel lessen, events, competities, teamuitjes en padeltoernooien. Deze locatie beschikt over 7 prachtige indoor padelbanen waarvan 6 double banen en 2 single courts waar je padel 1 tegen 1 kunt spelen. The Padellers, dé plek voor een gezellig potje padel in Kerkrade!

Bedrijfsuitje Kerkrade

Opzoek naar leuke ideeën voor een bedrijfsuitje in Kerkrade? Kom een dagje padellen bij The padellers Kerkrade. Wij helpen jou met een verzorgen van een geweldige dag. Volg een padelclinic van een van onze professionele trainers, speel een onderling padeltoernooi, of combineer beiden. Geef je horecawensen door en kom achter af genieten van een koud drankje en wat te snacken bij onze gezellige bar!

Evenementen Kerkrade

The Padellers is een geweldige spot voor leuke evenementen in Kerkrade. Maandelijks vinden er op alle locaties van The Padellers meerdere evenementen plaats en ook in Kerkrade. Tijdens deze evenementen worden gezelligheid en padel gecombineerd en iedereen van elk padel niveau is welkom. Dit zijn leuke gelegenheden om andere padelliefhebbers uit de omgeving te leren kennen. Naast evenementen kun je bij padel Kerkrade ook terecht voor padel lessen om jouw padel skills naar een hoger niveau te tillen. Liever je eigen evenement organiseren? Ook dat is mogelijk bij The Padellers Kerkrade!

PADEL KERKRADE VOOR PADEL HEERLEN

Op zoek naar een locatie voor padel in Heerlen? Padel Kerkrade is slechts 15-20 minuten rijden vanaf Heerlen en je kan er gratis parkeren. The Padellers kerkrade biedt uitstekende faciliteiten zoals een gezellige bar en kleedkamers met douches. Na het padellen kan je weer fris de auto instappen of een gezellig hapje en drankje bij de bar doen.