fbpx

The Padellers Roermond; dé hotspot van Limburg! Deze locatie beschikt over 7 binnenbanen met 10 meter vrije hoogte, horecagelegenheid, een padelshop en sanitaire voorzieningen.

Bij The Padellers Roermond kun je maandelijks deelnemen aan gezellige events. Daarnaast kun je hier terecht voor het spelen van verschillende KNLTB competities, kun je zelf events organiseren voor je vrienden of collega’s en kun je deelnemen aan lessen of clinics! Dit alles met na afloop uiteraard plek voor een hapje en drankje in onze gezellige horeca.

The Padellers Roermond is 7 dagen per week open. Je kunt hier een padel racket huren of kopen in onze shop. Er is altijd een clubhost aanwezig om je de spelregels padel uit te leggen en padel tips te delen. Dus mocht je bijvoorbeeld vragen hebben over het padel hekwerk of over de padel telling, kan je altijd bij de clubhost terecht.

Faciliteiten
 • 7 indoorbanen – 5 double banen & 2 single banen 
 • padelstore
 • een gezellige horecagelegenheid
 • kleedkamers met douches
 • sanitaire voorzieningen
 • kluisjes
 • gratis parkeergelegenheid
 • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
 • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur
 • zaterdag van 09:00 – 21:00 uur
 • zondag van 09:00 – 22:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Roermond
Elmpterweg 46
6042 KL Roermond

Padel Roermond

Ben je op zoek naar goede Padelbanen in Limburg? Dan ben je bij The Padellers Roermond aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over 7 indoor padelbanen. Vanwege de binnenbanen kan je lekker het hele jaar door spelen, je hoeft hier geen zorgen te maken over padel in de regen. Een padel single baan is zeldzaam maar padel Roermond beschikt over maar liefst twee single padel courts. Hier heb je de mogelijkheid om padel 1 tegen 1 te spelen en zo je padel niveau te verbeteren. The Padellers Roermond is 7 dagen per week geopend. Boek snel een baan en kom padellen wanneer jij dat wilt!

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt deze sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om solo padel te spelen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij The Padellers Roermond! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Dennenmarken

De padelbanen in Roermond liggen op het complex van Dennenmarken, een wellness- en fitness center waar je nu ook nog eens terecht kan voor een potje padel. Je hebt dus de mogelijkheid om deze twee perfect met elkaar te combineren. Ga een dagje eerst fanatiek padellen en daarna heerlijk en welverdiend ontspannen in de wellness van Dennenmarken.

Bedrijfsuitje Limburg

Padel Roermond is een uitstekende locatie voor een sportief teamuitje met al je collega’s, sportteam of gewoon met je vrienden en familie. Kies bijvoorbeeld voor een padel training van een van onze professionele trainers of speel een onderling padel toernooi.  Achteraf kan je natuurlijk terecht bij onze gezellige bar voor een drankje en snacks. Vul het formulier in en wij helpen graag met het plannen van een onvergetelijke dag.

Waarom Padellen bij The Padellers Roermond?

Bij The Padellers Roermond worden er maandelijks gezellige  events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Zeker de moeite waard om te bezoeken. Organiseer je liever je eigen padel toernooi of event? Ook dat is mogelijk bij The Padellers in Roermond!

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Roermond vanaf €5,- per persoon per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen padel racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Roermond. Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Roermond organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.