The Padellers Stadskanaal

 

The Padellers Stadskanaal; een prachtige indoor indoorlocatie met  6 padelbanen. De faciliteit beschikt over 5 double banen voor 2 tegen 2, en 1 single baan om elkaar individueel uit te dagen.

Deze locatie is 7 dagen per week geopend, van vroeg in de ochtend tot laat in de avond, en biedt nog veel meer. Je vindt er een gezellige bar, kleedkamers en douches. Daarnaast is ruime parkeergelegenheid. Kortom, het is dé ultieme plek om te genieten van een potje padel in Stadskanaal!

Kom gezellig langs voor een potje padel, schrijf je in voor lessen of clinics, regel leuke uitjes voor zakelijke doeleinden of persoonlijk plezier! Heb je geen padelracket of ballen? Geen probleem. Hier kun je een padelracket huren en/of ballen en rackets kopen. Onze clubhosts helpen jou graag op weg!

 

Faciliteiten
 • 6 indoorbanen  – 5 double banen en 1 single baan
 • een gezellige horecagelegenheid 
 • kleedkamers met douches
 • sanitaire voorzieningen
 • gratis parkeergelegenheid
 • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
 • maandag van 07:00 – 23:00 uur
 • dinsdag van 07:30 – 23:00 uur
 • woensdag van 07:00 – 23:00 uur
 • donderdag van 07:30 – 23:00 uur
 • vrijdag van 07:00 – 23:00 uur 
 • zaterdag van 08:00 – 17:00 uur
 • zondag van 08:30 – 17:00 uur
Prijzen
Daluren (07:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€ 21,50
1,5 uur
€ 50,25
€ 32,25
2 uur
€ 67,00
€ 43,00
Adres

The Padellers Stadskanaal
Optisport Pagedal, Hoveniersweg 1
9502 BW Stadskanaal

Padelbaan huren in Stadskanaal

Een padelbaan in Stadskanaal boeken doe je bij The Padellers, een top locatie voor padel de provincie Groningen: We hebben hier maar liefst 6 fantastische indoor padelbanen, waaronder 5 double banen en 1 solo padel court. Dus of je nu komt om te dubbelen of liever een potje padel 1 vs 1 speelt, bij ons ben je aan het juiste adres!

Onze padelbanen in Stadskanaal zijn 7 dagen per week geopend, dus er is altijd wel een geschikt moment om te spelen. En je hoeft je geen zorgen te maken over padel spullen; je kunt eenvoudig een padel racket huren op locatie, evenals padel ballen. Daarnaast staat onze vriendelijke clubhost klaar om je te verwelkomen, de padel spelregels uit te leggen en handige padel tips te delen.
Wil je regelmatig padel spelen in Stadskanaal? Overweeg dan een contractbaan! Met een contractbaan ben je elke week op jouw favoriete dag en tijdstip verzekerd van een padelbaan.

Padel Stadskanaal voor padel Veendam

Op zoek naar een locatie voor padel in Veendam? Padel Stadskanaal is slechts 15-20 minuten rijden vanaf Veendam en je kan er gratis parkeren. The Padellers Stadskanaal biedt uitstekende faciliteiten zoals een gezellige bar en kleedkamers met douches dus na het spelen kan je fris en fruitig weer de auto instappen of een gezellig hapje en drankje doen bij de bar.

Padel lessen in Stadskanaal

Ben je nieuw in de wereld van padel of wil je je vaardigheden naar een hoger niveau tillen? The Padellers in Stadskanaal biedt verschillende opties voor padellessen. Onze gecertificeerde leraren staan klaar om je te helpen, of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde speler die zijn spel wil verbeteren. We bieden privélessen, groepslessen en duo padellessen aan. Bekijk alle mogelijkheden voor padellessen in Stadskanaal en ontdek hoe je jouw padelspel kunt verbeteren.

Teamuitje Stadskanaal Groningen

Op zoek naar een leuk idee voor een dagje teambuilding in de provincie Groningen? Kom padel spelen in Stadskanaal en maak er een sportieve en gezellige dag van! Bij The Padellers organiseren we groepsevent op maat. Je kunt padellessen krijgen van een officiële padeltrainer of een onderling padeltoernooi spelen om de teamgeest te versterken. Na afloop kun je ontspannen in onze gezellige bar met een hapje en een drankje. Of je nu een bedrijfsteam bent, een groep studenten of een andere groep, bij ons ben je van harte welkom. Vraag hier je groepsevent in Stadskanaal aan en wij helpen je graag bij het organiseren van een geweldige dag!

B2B padel Stadskanaal voor vitaliteit op de werkvloer

Bij The Padellers hebben we ook veel mogelijkheden voor bedrijven. Zo kan je als werkgever ervoor kiezen om een werknemersabonnement te nemen van een bepaald budget of wekelijks padellen voor je werknemers. Ideaal om de vitaliteit werknemers te stimuleren. Vitale werknemers zorgen immers voor een leuke werksfeer en een prettige en gemotiveerde werkomgeving.

Wil jij een sportief bedrijfsuitje organiseren? Padel Stadskanaal is ideaal voor leuke bedrijfsuitjes voor jou en je collega’s. Kies voor een toernooitje of een clinic van een officiële padel trainer. Achteraf is er uiteraard ruimte voor een gezellig hapje en drankje in onze horecagelegenheid.