fbpx

The Padellers Uitgeest; dé plek voor een potje padel in Noord-Holland! Deze locatie beschikt over 6 indoor padelbanen waarvan 4 double banen en 2 single banen.

De hal in Uitgeest heeft een hoog dak en is daarom extra geschikt voor een potje padel. Bij The Padellers Uitgeest worden er maandelijks gezellige padel toernooien georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt  padel lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk in Uitgeest!

Deze padelbanen in Uitgeest zijn 7 dagen per week open. Je kunt hier een padel racket huren en ballen kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om jou te ontvangen en waar nodig te helpen met de spelregels.

Vragen m.b.t. boekingen kunnen via 0251 310 155 . Vragen m.b.t. toernooien/bedrijfsevents/lessen en overige vragen kunnen via uitgeest@thepadellers.nl

Faciliteiten
  • 6 indoorbanen – 4 double banen & 2 single banen
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • kluisjes
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • Maandag t/m vrijdag van 08.00 – 23.30 uur
  • Zaterdag en zondag van 09.00 – 21.00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:30 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Uitgeest
Zienlaan 4
1911 TR Uitgeest

Padel in Uitgeest; ook voor 1 vs 1 padel

Ben je op zoek naar de leukste padelbaan in Uitgeest? Dan ben je bij The Padellers Uitgeest aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over 6 indoor padelbanen waarvan 4 double banen en 2 single banen. Je kunt bij Padel Uitgeest 7 dagen per week terecht voor een potje padel!

Wil jij de voordelen van 1 vs 1 padel op een padel enkel baan ondervinden? Een single padel court is moelijk te vinden aangezien deze zeldzaam zijn. Bij The Padellers Uitgeest beschikken we over maar liefst twee van deze banen. Dus boek een solo padelbaan om padel met 2 personen te spelen!

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt deze sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om solo padel te spelen. Ben je nieuw met de padel sport of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij padel Uitgeest! Je kunt kiezen voor privé-/duo padellesgroepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een padel proefles.

Padel Uitgeest; Locatie voor indoor padel in de buurt

Woon jij in de buurt van Uitgeest en ben je op zoek naar een indoor padelbaan in de buurt? De sport padel wordt steeds populairder en er is een tekort aan padelbanen in Nederland om aan de massale vraag te voldoen. Het zou goed kunnen dat de padelbanen in jouw buurt volgeboekt zijn. Padel Uitgeest is dan perfect als je op zoek bent naar een locatie voor padel Castricum, padel Heemskerk of padel Beverwijk. Onze padelclub Uitgeest ligt op slechts c.a. 10 minuten rijden van deze steden/plaatsen en je kan bij ons gratis parkeren.  Natuurlijk geldt hetzelfde voor het afnemen van padellessen. Op zoek naar locaties voor lessen padel in Beverwijk, lessen padel Castricum of lessen padel Uitgeest? Binnen no time ben je bij onze prachtige padelclub in Uitgeest waar onze professionele padeltrainers voor je klaar staan.

Indoor padel in Uitgeest

Hoewel padel in de regen mogelijk is, is het niet ideaal. Bij The Padellers Uitgeest hoef je je hier gelukkig geen zorgen om te maken! De hal in Uitgeest heeft een hoog dak en is daarom extra geschikt voor een potje padel. Bij The Padellers Uitgeest worden er maandelijks gezellige interne events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt lessen afnemen om jouw skills extra snel naar een hoger padel niveau te tillen. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk in Uitgeest!

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padel ervaring. Je huurt je padelbaan in Uitgeest vanaf €5,- per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen padel racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Uitgeest. Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Uitgeest organiseert regelmatig events, padel competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.