The Padellers Uitgeest; dé plek voor een potje padel in Noord-Holland! Deze locatie beschikt over 3 indoor padelbanen waarvan 2 double banen en 1 single baan.

De hal in Uitgeest heeft een hoog dak en is daarom extra geschikt voor een potje padel. Bij The Padellers Uitgeest worden er maandelijks gezellige toernooien georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk in Uitgeest!

Deze padelbanen in Uitgeest zijn 7 dagen per week open. Je kunt hier rackets huren en ballen kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om jou te ontvangen en waar nodig te helpen met de spelregels.

Faciliteiten
  • 3 indoorbanen – 2 double banen & 1 single baan
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeren
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m zaterdag van 08:00 – 23:30 uur 
  • zondag van 09:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€12,50
1,5 uur
€ 30,00
€18,75
2 uur
€ 40,00
€25,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 32,50
€20,00
1,5 uur
€ 48,75
€30,00
2 uur
€ 65,00
€40,00
Adres

The Padellers Uitgeest
Zienlaan 4
1911 TR Uitgeest

Padel in Uitgeest

Ben je op zoek naar de leukste padelbaan in Uitgeest? Dan ben je bij The Padellers Uitgeest aan het juiste adres. Deze locatie beschikt over 3 indoor padelbanen waarvan 2 double banen en 1 single baan. Je kunt bij Padel Uitgeest 7 dagen per week terecht voor een potje padel!

Wat is Padel?

Padel is de snelst groeiende sport van Europa en wordt omschreven als een spectaculaire sport met flitsende rally’s. Padel is een mix van tennis en squash en is toegankelijk voor iedereen. Je speelt deze sport over het algemeen met 4 personen, maar het is ook mogelijk om 1 tegen 1 te padellen. Ben je nieuw in het spel of kunnen jouw skills wat hulp gebruiken? Neem dan padel lessen bij padel Uitgeest! Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen. Of schrijf je eenvoudig in voor een proefles.

Waarom Padellen bij The Padellers Uitgeest?

De hal in Uitgeest heeft een hoog dak en is daarom extra geschikt voor een potje padel. Bij The Padellers Uitgeest worden er maandelijks gezellige interne events georganiseerd om nieuwe spelers te leren kennen, je kunt er terecht voor het spelen van competities én je kunt lessen afnemen om jouw padel skills extra snel naar een hoger niveau te tillen. Organiseer je liever je eigen event? Ook dat is mogelijk in Uitgeest!

Bij de padelbanen van The Padellers ben je altijd verzekerd van de optimale padelervaring. Je huurt je padelbaan in Uitgeest vanaf €5,- per uur. Bij The Padellers zit je nooit vast aan een lidmaatschap. Ben je verslaafd aan padellen en sta je het liefst zo vaak mogelijk op de baan? Ga dan voor zekerheid en kies voor een contractbaan. Zo ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip! Een contractbaan kun je gemakkelijk aanschaffen via het reserveringssysteem. Heb je geen eigen racket of ballen? Geen probleem! Voor een klein bedrag huur je deze bij The Padellers Uitgeest. Krijg je geen genoeg van het spelletje? The Padellers Uitgeest organiseert regelmatig events, competities of clinics. Hou alle padel evenementen in de gaten op onze website of socials.