The Padellers Valkenswaard voor padel Brabant; een mooie locatie in HSC Valkencourt met maar liefst 5 indoor padelbanen. Deze locatie beschikt over 4 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt padellen en 1 padel single court waarop je padel 1 tegen 1 kunt spelen. Daarnaast hebben we leuk nieuws! Binnenkort wordt er een extra single baan bijgebouwd én werken we aan drie extra outdoor padelbanen. Binnenkort zullen we bekendmaken vanaf wanneer het mogelijk is om deze banen te boeken. 

Naast het spelen van een fanatiek potje padel, kun je hier onder andere terecht voor het organiseren van events, het spelen van verschillende competities en het volgen van lessen. Benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is? Neem gerust contact met ons op! 

The Padellers Valkenswaard is 7 dagen per week geopend. Op locatie is het mogelijk om rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om jou te ontvangen, de regels uit te leggen en tips te delen! 

Let op: binnenkort wordt er een extra single baan bijgebouwd. Deze verbouwing kan helaas wat hinder veroorzaken, zoals stof en/of geluidsoverlast. Onze excuses voor het ongemak!

Facilities
  • 5 indoorbanen – 4 double banen & 1 single baan
  • padelstore
  • een gezellige horecagelegenheid 
  • kleedkamers
  • sanitaire voorzieningen 
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 20,00
€15,00
1,5 uur
€ 30,00
€22,50
2 uur
€ 40,00
€30,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Double baan
Single baan
1 uur
€ 33,50
€21,50
1,5 uur
€ 50,25
€32,25
2 uur
€ 67,00
€43,00
Adres

The Padellers Valkenswaard
Pastoor Heerkensdreef 15
5552 BG Valkenswaard

PADEL VALKENSWAARD VOOR INDOOR SPORT BRABANT

Wil jij padellen in Valkenswaard bij Valkencourt? Dan zit je goed bij Padel Valkenswaard! Met maar liefst 5 indoor padelbanen is dit de ideale plek voor een potje padel. Daag je vrienden uit en kom gezellig padellen op een van onze banen in Valkencourt! Heb je zelf nog geen materiaal, maar wil je toch een keer komen padellen? Geen Probleem! Padel Valkenswaard in Valkencourt verhuurt tegen een kleine toeslag een padelracket. Ben jij mega enthousiast over de sport en wil jij je eigen materiaal kopen? In de padelshop bij Padel Valkenswaard kun je de vetste rackets en de beste padelballen kopen.  

LEUK TEAMUITJE IN BRABANT INDOOR

Een actief teamuitje organiseren in Brabant doe je bij The Padellers Valkenswaard. Kies voor een clinic of speel een onderling toernooi, met of zonder begeleiding van een padeltrainer. Uiteraard kan je achteraf borrelen in onze gezellige bar. Geef je wensen voor horeca door en wij komen met een gepast voorstel.

PERSONAL TRAINER BRABANT

Wil jij werken aan je summerbody op een leuke manier? Met het spelen van een uurtje padel verbrand je gemiddeld maar liefst 588 kcal! Bij The Padellers kan je privélessen volgen bij onze een van onze professionele padeltrainers. Fit worden is nog nooit zo leuk geweest! Natuurlijk kan je lessen ook in groepsverband volgen. Zie het aanbod aan padellessen voor de mogelijkheden.

PADELBAAN HUREN VALKENSWAARD

Padel is een mix tussen tennis en squash en is momenteel de snelst groeiende sport van Nederland. Wil jij padel een keer proberen en ben je op zoek naar een club in Valkenswaard? Bij The Padellers Valkenswaard kun je 7 dagen per week terecht! Je huurt bij Padel Valkenswaard al vanaf €5,- per persoon een baan zonder dat je lid hoeft te zijn. Zo kan bij Padel Valkenswaard iedereen lekker padellen zonder aan een abonnement vast te zitten! Ben jij lekker fanatiek en wil je toch regelmatig komen spelen? Kies dan voor een contractbaan! Daarmee ben je wekelijks op een vast tijdstip zeker van een baan! Deze kun je aanschaffen via je account!  

Padel Valkenswaard bij The Padellers zorgt voor verbinding! Je speelt een fanatiek potje padel en na afloop drink je gezellig met elkaar een drankje in onze horeca! Padel Valkenswaard beschikt over genoeg plek om na het spelen gezellig bij te kletsen. 

The Padellers Valkencourt Valkenswaard

Deze locatie van The Padellers bevindt zich in Health & Sports Club Valkencourt Valkenswaard. Bij The Padellers Valkencourt Valkenswaard kun je niet alleen terecht voor het huren van een padelbaan, maar kun je ook lessen volgen, padeltoernooien organiseren en deelnemen aan padelcompetities. The Padellers Valkencourt Valkenswaard is een indoor locatie waardoor je nooit afhankelijk bent van het weer. Daarnaast beschikt deze padellocatie in het Valkencourt in Valkenswaard over zowel double banen als een single baan. Op de double banen kun je twee tegen twee padellen, op de single baan is het mogelijk om één tegen één te spelen.