fbpx

The Padellers Rosmalen; een waanzinnige outdoor locatie in de buurt van Den Bosch met 6 padelbanen op Sportpark De Groote Wielen.

Kom gezellig spelen en schrijf je in voor diverse lessen, clinics en toernooien. Wil je liever zelf een event organiseren? Dan kan dat natuurlijk ook! Daarnaast kun je bij The Padellers Rosmalen ook deelnemen aan verschillende competities! Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik hier voor meer informatie of stel je vraag via info@thepadellers.nl.

Deze locatie is 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open, en het is mogelijk rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de spelregels padel uit te leggen en padel tips te delen. Bij mogelijke vragen over de padel telling of de padel hekwerk regels kan je dus bij de clubhost terecht.

Faciliteiten
  • 6 outdoorbanen  
  • een gezellige horecagelegenheid
  • kleedkamers met douches
  • sanitaire voorzieningen
  • gratis parkeergelegenheid
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 21:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Buitenbaan
1 uur
€ 20,00
1,5 uur
€ 30,00
2 uur
€ 40,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Buitenbaan
1 uur
€ 33,50
1,5 uur
€ 50,25
2 uur
€ 67,00
Adres

The Padellers Rosmalen
Rietpad 2
5245 PE Rosmalen

Padelbaan huren Den Bosch

Op zoek naar padelbanen voor een potje padel in Den Bosch? Kom langs bij The Padellers Rosmalen: Een prachtige outdoorlocatie met maar liefst zes padelbanen. Kom gezellig spelen en schrijf je in voor diverse padellessen, clinics en padeltoernooien bij padel Rosmalen. Wil je liever zelf iets organiseren? Dan kan dat natuurlijk ook! Kijk op onze website onder het kopje ‘events‘!

Onze padelbanen in Rosmalen zijn 7 dagen per week van 08:00 – 23:00 uur open. Het is mogelijk om op locatie rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de padel spelregels uit te leggen en padel tips te delen.

Op deze locatie vlakbij Den Bosch speel je padel met z’n tweeën of met z’n vieren. Op onze zes outdoorbanen kun je elke dag van de week terecht voor een gezellig potje padel of bijvoorbeeld een padel toernooi met vrienden. Wil je vaker padel komen spelen bij onze locatie in Rosmalen? Kies voor een contractbaan! Zo ben je elke week op jouw favoriete dag en tijdstip zeker van een padelbaan!

Spelregels padel

Boek je op deze locatie bij Den Bosch een padelbaan, maar ken je de spelregels nog niet? Geen probleem: padel spelen zonder regels is al enorm gezellig, maar het is nóg leuker als je het volgens de officiële regels speelt. Lees hier de spelregels voor jouw potje padel vlakbij Den Bosch.

Bedrijfsuitje Den Bosch

Padel Rosmalen is de  perfecte locatie voor een actief teamuitje met al je collega’s, je sportteam of gewoon met je vrienden en familie. Kies bijvoorbeeld voor een een clinic van een van onze professionele padel trainers of speel een onderling padel toernooi. Achteraf kan je natuurlijk terecht bij onze gezellige bar voor een drankje en snacks. Vul het formulier in en wij helpen graag met het plannen van een onvergetelijke dag.

Waarom The Padellers voor padel Brabant?

Een potje padel in de buurt van Den Bosch speel je bij The Padellers al vanaf €20,-. Je huurt eenvoudig een padelbaan op onze website via ons reserveringssysteem. Padellen vlakbij Den Bosch doe je bij The Padellers 7 dagen per week, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Nog een voordeel: je hebt bij The Padellers geen lidmaatschap nodig om een baan te huren.

Wil je schitteren als één van de beste op onze padelbanen in de buurt van Den Bosch? Dan staan de leraren van The Padellers klaar om je te helpen. Ook staan onze clubmanagers en trainers altijd klaar om je handige tips & tricks bij te brengen. Zo wordt een potje padel bij Den Bosch nóg leuker.

Padel lessen Rosmalen

Heb  je nog nooit padel gespeeld en wil je kennis maken met het spel? Neem dan een proefles bij één van onze gecertificeerde leraren. Ben je al bekend met het spel maar wil je jouw skills naar een hoger niveau tillen? Dan is een privéles de beste optie voor je. Ook biedt The Padellers groepslessen aan, en is het ook mogelijk om met een duo padel les te nemen. Bekijk alle mogelijkheden voor padel lessen in Rosmalen, of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies.