The Padellers Veldhoven; met maar liefst 6 indoorbanen dé ultieme plek voor het spelen van een potje padel! 

Deze locatie in de buurt van Eindhoven is 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open en beschikt verder over een gezellige bar en kleedruimtes met douches en lockers. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. 

Kom gezellig spelen, schrijf je in voor het volgen van padel lessen of clinics, organiseer leuke uitjes voor werk of privé en geniet na afloop van een lekker hapje & drankje!  

Faciliteiten
  • 6 indoorbanen
  • een gezellige horecagelegenheid  
  • padelstore
  • kleedkamers met douches 
  • sanitaire voorzieningen
  • kluisjes
  • gratis parkeergelegenheid 
  • racket verhuur en ballen verkoop (het huren van een padelracket is voor studenten gratis in de daluren op vertoon van een studentenpas)
Openingstijden
  • maandag t/m vrijdag van 08:00 – 23:00 uur 
  • zaterdag & zondag van 09:00 – 20:00 uur
Prijzen
Daluren (08:00 - 16:00 van maandag t/m vrijdag)
Binnenbaan
1 uur
€ 20,00
1,5 uur
€ 30,00
2 uur
€ 40,00
Piekuren (16:00 - 23:00 + weekend)
Binnenbaan
1 uur
€ 33,50
1,5 uur
€ 50,25
2 uur
€ 67,00
Adres

The Padellers Veldhoven
Heerseweg 49
5504 KP Veldhoven

Padelbaan huren Eindhoven

Ben je op zoek naar de ideale padelbaan vlakbij Eindhoven? Dan ben je bij The Padellers Veldhoven aan het juiste adres! Onze locatie in Veldhoven is voorzien van 6 indoorbanen, wat betetkent dat je altijd kunt spelen, ongeacht het weer.

Voor een potje padel in Eindhoven kun je bij The Padellers Veldhoven 7 dagen per week terecht, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Krijg je geen genoeg van het spel? Kies dan voor een contractbaan!

Een padelbaan huren vlakbij Eindhoven doe je bij The Padellers eenvoudig via onze website, of binnenkort via de app. Je huurt al een padelbaan vlakbij Eindhoven vanaf 20,- per uur, zonder dat je een lidmaatschap hoeft af te sluiten.

Padel Eindhoven bij The Padellers

The Padellers is een nieuw concept geboren uit de rijzende vraag naar deze sport en focust zich op 3 aspecten: meet, play, repeat.

Padel Eindhoven bij The Padellers verbindt: op onze locatie in Veldhoven vind je altijd andere duo’s om een potje padel mee te spelen én om achteraf een gezellige borrel mee te drinken. Naast de ideale sportlocatie zijn onze padelbanen daarom ook een ontmoetingsplek.

Na je eerste kennismaking met padel wil je gegarandeerd meer! Kies voor een contractbaan of neem bijvoorbeeld lessen bij The Padellers Academy!

Heb je jouw vrienden en vriendinnen van de baan geslagen en zijn jullie toe aan een lekker hapje of drankje? Geen probleem! Onze locatie in Veldhoven is voorzien van een eigen horecagelegenheid.

Padel les Eindhoven

Padellen bij The Padellers spreekt voor zich; de flitsende rally’s, spectaculaire punten en lachende gezichten zorgen voor een unieke sportbeleving op de baan en daarbuiten. Padel is voor alle niveaus en daarmee zeer toegankelijk voor iedereen!

Wil je jouw skills bijspijkeren, of een proefles nemen om kennis te maken met het spel? Bij onze Padel Academy bieden wij een breed lesaanbod aan bij gecertificeerde leraren die jouw spel naar een hoger niveau kunnen tillen. Onze trainers staan klaar om aan jouw techniek te werken en je te voorzien van de beste padel tips en tactieken.

Padel is voor jong en oud: ook de allerkleinsten kunnen padel lessen nemen bij The Padellers. Bekijk onze website voor meer info of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt advies!

Teamuitje regio Eindhoven

Wil jij een bedrijfsuitje organiseren op zoek naar een op maat gemaakt evenement, zoals het organiseren van een toernooi of het huren van meerdere padelbanen vlakbij Eindhoven voor een grote groep mensen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Geen padel racket?

Geen probleem! Bij onze padelbaan vlakbij Eindhoven kan je eenvoudig een padel racket huren, evenals padel ballen.

Padel Brabant

Naast padel Veldhoven heeft The Padellers nog vier andere padelclubs in Brabant. En niet alleen in Brabant is The Padellers vertegenwoordigd want onze padellocaties zitten verspreid over heel Nederland. Dus ook voor bijvoorbeeld padel Amsterdam of padel Groningen kan je terecht bij The Padellers.