fbpx

Leukste gymles van het jaar


Ben jij leerkracht van de bovenbouw op een basisschool? Ben jij een betrokken ouder? Of ben jij de gymdocent op school? Geef jouw klas dan nu op voor de Leukste Gymles van het Jaar!
‎ ‎ ‎
Bij The Padellers vinden we het cruciaal dat sport voor iedereen toegankelijk is. Om kinderen op jonge leeftijd kennis te laten maken met padel, hebben we een geweldig initiatief opgezet: Voor de groepen 5 t/m 8 is het nu mogelijk om zich voor slechts €99,- aan te melden voor de Leukste Gymles van het Jaar! Voor één keer mogen zij hun reguliere gymles inruilen voor een fantastische clinic op één van onze locaties. Energie, fanatisme en plezier zijn gegarandeerd! De clinic wordt verzorgd door één van onze ervaren trainers.
‎ ‎ ‎
En als je nieuwsgierig bent naar wat je te wachten staat, bekijk dan snel de video hieronder om te zien hoe een andere klas de leukste gymles van het jaar bij The Padellers heeft beleefd. Laat jouw klas deze onvergetelijke ervaring niet missen en meld ze vandaag nog aan!
‎ ‎

‎ ‎ ‎ ‎ ‎
Schrijf je nu in via onderstaand formulier, en wij nemen binnen een paar dagen contact met jou op!

Aanmelden

  Door het formulier te versturen ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring.

  Leukste gymles van het jaar

  Het is een unieke ervaring waarbij een hele klas voor één keer hun reguliere gymles inruilt voor een padelclinic van 60 minuten bij The Padellers.

  De padelclinic is beschikbaar voor de bovenbouwgroepen 5 t/m 8 van de basisschool.

  De kosten voor de padelclinic bedragen €99,- voor de hele klas.

  De padelclinic omvat professionele begeleiding van één van onze officiële padeltrainers. Daarnaast zit materiaalhuur zoals padelrackets en ballen inbegrepen.

  Schrijf je in via het formulier en wij nemen binnen een paar dagen contact met je op om de details te bespreken.

  Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail met verdere instructies. Vervolgens nemen wij contact op om de clinic te plannen.

  De padel clinic wordt gegeven op alle locaties van The Padellers

  Na inschrijving ontvang je een factuur van €99,-. Zodra de betaling is voldaan, is de inschrijving definitief.

  Neem contact met ons op via info@thepadellers.nl. Wij kijken zo snel mogelijk met je mee.