fbpx

Een sportief teamuitje met je collega’s, school of sportteam? Bij The Padellers verzorgen wij jouw event van A tot Z. Denk aan een clinic, een georganiseerd toernooi of alleen uitleg van de padelregels door een van onze clubhosts. Wil je alleen padelbanen en rackets huren met een groot aantal personen, dan is dat natuurlijk ook mogelijk. Achteraf nog een hapje en een drankje doen? Zie het food menu van de gewenste locatie onderaan deze pagina en geef je wensen door, dan kijken wij naar een passend voorstel.

Vraag nu je padel event aan

  Persoonlijke gegevens

  Factuuradres

  Eventgegevens

  Organiseer jouw event tussen 08:00 - 16:00 & bespaar 40%

  Door het formulier te versturen ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring.

  Food menu's

  Catering bij jouw event?
  Bekijk hieronder de mogelijkheden per locatie!

  Teambuilding

  Kom langs bij The Padellers, de beste plek voor een dagje teambuilding! Soms kan het als groep belangrijk zijn om een dagje aan teambuilding te doen. Of het nou is met je collega’s, je sportteam, vriendengroep of een andere samenstelling, een dagje samen sporten zorgt voor een hernieuwde energie binnen een groep.

  Wat is teambuilding

  Een paar van de belangrijkste pijlers van teambuilding zijn het werken aan samenwerking & strategie, communicatie, positieve teamcultuur,  motivatie en teambonding.

  Padel bevordert teambuilding door het vereisen van samenwerking en strategie om punten te scoren, communicatie tussen teamleden bij het nemen van beslissingen tijdens het spel, het opbouwen van vertrouwen en teamgeest door gedeelde successen en uitdagingen, het stimuleren van probleemoplossende vaardigheden in onverwachte situaties, het creëren van een positieve teamcultuur in een ontspannen sfeer, het vergroten van motivatie door gezamenlijk plezier en succes, en het versterken van teambonding in een sociale sportieve context.

  Teambuilding activiteiten

  Leuke teambuilding activiteiten moeten wel aan bepaalde eisen voldoen. Het is belangrijk dat iedereen aan de activiteit kan deelnemen en er niemand wordt buitengesloten. Daarom is padel de ideale teambuilding activiteit! Het heeft een lage instapdrempel, ook zonder ervaring in racketsporten kun je al snel een leuke rally spelen. Daarnaast hoef je heel fit of athletisch te zijn om de padel sport te spelen. Padel wordt namelijk gespeeld door mensen van alle leeftijden en niveaus.

  Opzoek naar teambuilding activiteiten outdoor? Neem een kijkje bij onze outdoor locaties padel Amsterdam, padel Breda en padel Rosmalen.

  Teambuilding uitjes

  Teambuilding uitjes bij The Padellers worden aangeboden voor alle groepen. Het is natuurlijk populair bij sportteams, omdat deze groepen sowieso al sportminded zijn. Maar het blijft niet beperkt tot sportteams, een groepsuitje bij The padellers is ook zeer populair onder vriendengroepen, als school & studentenuitje of als bedrijfsuitje. Zeker met collega’s is het een perfecte manier om tijdens een bedrijfsuitje teambuilding te stimuleren. Een bedrijfsuitje is niks zonder een borrel en vanzelfsprekend kan er na het padellen genoten worden van drankjes & hapjes bij de bar!

  Bedrijfsuitje teambuilding Amsterdam

  Een bedrijfsuitje in Amsterdam kan bij The Padellers op twee locaties. Kies voor padel Amsterdam-West voor een indoor activiteiten bedrijfsuitje, of padel Amstelpark voor een outdoor activiteiten bedrijfsuitje.