ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

VEELGESTELDE VRAGEN

Algemeen

Ja, op onze locaties zijn clubhosts aanwezig. Zij leggen je graag de spelregels van padel uit.

Ja, dat is mogelijk. Een racket huren kost 5 euro en ballen huren kost 3 euro.

Op onze locatie is er een shop aanwezig. Het is mogelijk om daar padelrackets te kopen.

Padel wordt op kunstgras gespeeld. Wij adviseren om tennis- of hardloopschoenen te dragen. Het is niet toegestaan om voetbal- of hockeyschoenen te dragen.

Nee, het is de bedoeling dat je zelf sportkleding en -schoenen meeneemt.

Ja, dat kan zeker. Wij verzorgen events van A tot Z. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kijk dan op onze website onder het kopje ‘EVENTS’ of stuur een mail naar info@thepadellers.nl

Stuur een Whatsapp-bericht naar telefoonnummer: +31 6 33843877.

Baanreserveringen

Via ons reserveringssysteem is het mogelijk om een baan te reserveren. Je maakt één keer je eigen account aan. Vanuit het account kan je baanreserveringen maken en beheren. Reserveren kan 14 dagen van te voren.

Het is mogelijk om vanaf 14 dagen voor aanvang een baan te reserveren.

Ja, in het geval je bent verhinderd is het mogelijk je reservering te annuleren. Dat is tot 24 uur voor aanvang van jouw reservering gratis. Je krijgt in dat geval credits terug gestort op jouw account waarmee je een nieuwe reservering kan maken. Bij annulering korter dan 24 uur van te voren geldt dat er geen credits worden terug gestort.

We zijn in Nederland wel wat gewend als het aankomt op regen. Padel kan ook worden gespeeld als het zonnetje niet schijnt. In het geval dat er plassen liggen op de baan of onze clubmanagers het niet veilig vinden om te spelen wordt er zo vroeg mogelijk contact opgenomen met de hoofdboekers.

Ja, dat is mogelijk. Je kunt een baan op een vaste dag en tijd reserveren voor maximaal 10 of 12 weken. Stuur je aanvraag naar tim@thepadellers.nl, dan kijken we wat er mogelijk is.

Het is mogelijk om op één account meerdere banen te boeken. We hanteren geen limiet van het aantal reserveringen.

Als je vaker bij The Padellers wil spelen raden we je aan om contact met ons op te nemen via info@thepadellers.nl of ons een bericht te sturen via Whatsapp. We werken niet met lidmaatschappen, maar kunnen uiteraard wel speciale aanbiedingen doen aan frequente spelers!

Lessen

Ja, The Padellers biedt ook padellessen aan. Meer informatie over padellessen vind je op onze website onder het kopje ‘LESSEN’.