Padel Amsterdam

Op zoek naar een locatie om te padellen in Amsterdam of omgeving? Dan ben je bij The Padellers aan het juiste adres! Bekijk hieronder onze locaties voor padelbanen Amsterdam.

Padellen Amsterdam

Padellen in de mooiste stad van Nederland. Dat doe je natuurlijk bij The Padellers. Bij The Padellers kun je in Amsterdam terecht op de Condensatorweg in West en natuurlijk onze pionierslocatie Amstelpark in Zuid. The Padellers, de locatie voor padel Amsterdam!

Padelbaan Amsterdam

The Padellers Amsterdam-West is een geweldige padel locatie met maar liefst 6 indoorbanen! Daarnaast beschikt deze locatie over een eigen horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Er is genoeg parkeerplek voor de deur, voor zowel de fiets als de auto. Ook is onze padel locatie in Amsterdam-West eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Huur je padelbaan in Amsterdam-West al vanaf €22,50 per uur. Heb je geen racket of ballen? Geen probleem! Bij onze locaties is het mogelijk om dit voor een laag tarief te huren.

Padel Amstelpark voor prachtige padelbanen Amsterdam

Padellen in Amsterdam-Zuid doe je bij The Padellers Amstelpark. Deze locatie beschikt over 5 outdoorbanen, die zeven dagen per week geopend zijn. Ook beschikt deze locatie in Amsterdam-Zuid over een geweldige horecagelegenheid, sanitaire voorzieningen en materiaalhuur.  Parkeren doe je eenvoudig voor de deur en deze locatie is goed te bereiken met de fiets of het openbaar vervoer.

The Padellers Amstelpark is heerlijke plek om zelf te spelen of deel te nemen aan events & toernooien! Daarnaast kun je hier terecht voor het volgen van lessen of clinics, met na afloop een heerlijk hapje en drankje. Organiseer je liever je eigen event of toernooi? Ook dat is uiteraard mogelijk bij The Padellers.

Op beiden locaties kun je 7 dagen per week terecht voor een potje padel. Zie locatie Amstelpark en locatie Amsterdam West voor actuele informatie omtrent prijzen en openingstijden. Heb je opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op! We helpen je graag.

Padel les in Amsterdam

Heb je nog nooit padel gespeeld en wil je het graag een keer uitproberen? Maak kennis met de sport door een padel les te boeken bij The Padellers. Voor iedereen die nog nooit gepadeld heeft, of weinig ervaring heeft, organiseren wij ‘maak kennis met padel’ clinics. Onder begeleiding van één van onze officiële trainers leer jij in een groep de basis van padel. Deze clinic duurt een uur waarin jij de basisregels leert en de eerste ballen op de baan slaat.

Heb je al wat ervaring met padel en wil je jouw skills verbeteren?  Neem dan padel lessen bij The Padellers. Je kunt kiezen voor privé-, duo- of groepslessen.

Ben je op zoek naar een padelbaan buiten Amsterdam? The Padellers heeft door het hele land geweldige locaties om een potje padel te spelen. Ontdek onze padelbanen in Veldhoven, Geleen, Hoorn, Rosmalen, Uitgeest en Valkenswaard.