Padel Brabant

Op zoek naar een locatie om te padellen in Brabant? Dan ben je bij The Padellers aan het juiste adres! Bekijk hieronder onze locaties in Brabant!

Padellen in Brabant

Ben je op zoek naar een padelbaan in Brabant? Padellen in Brabant doe je natuurlijk bij The Padellers! Je kunt terecht op onze padel locaties in Veldhoven en Rosmalen, en sinds kort bij onze gloednieuwe locatie in Valkenswaard.

Padel Veldhoven

Bij The Padellers Veldhoven vind je zes indoorbanen, die binnenkort worden uitgebreid met meerdere buitenbanen. Ideaal dus als je het hele jaar door padel wil spelen!

Deze locatie in de buurt van Eindhoven is 7 dagen per week van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat open en beschikt verder over een gezellige bar en kleedruimtes met douches en lockers. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid, voor zowel de fiets als de auto. Bij The Padellers Veldhoven worden er maandelijks gezellige events georganiseerd. Daarnaast kun je hier terecht voor het spelen van competitie, kun je zelf events organiseren of kun je deelnemen aan lessen of clinics!

Padel Rosmalen

The Padellers Rosmalen; een waanzinnige outdoor locatie in de buurt van Den Bosch met 6 padelbanen op Sportpark De Groote Wielen. Kom gezellig spelen en schrijf je in voor diverse lessen, clinics en toernooien. Wil je liever zelf een event organiseren? Dan kan dat natuurlijk ook! Daarnaast kun je bij The Padellers Rosmalen ook deelnemen aan verschillende competities!

Padel Valkenswaard

The Padellers Valkenswaard; een mooie locatie met maar liefst 5 indoor padelbanen. Deze locatie beschikt over 4 padelbanen waarop je 2 tegen 2 kunt padellen en 1 padelbaan waarop je 1 tegen 1 kunt spelen! Naast het spelen van een fanatiek potje padel, kun je hier onder andere terecht voor het organiseren van events, het spelen van verschillende competities en het volgen van lessen.

Op alle locaties kun je 7 dagen per week terecht voor een potje padel. Zie The Padellers Veldhoven, The Padellers Rosmalen en The Padellers Valkenswaard voor actuele informatie omtrent prijzen en openingstijden. Heb je opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Padel Breda

The Padellers Breda; binnenkort opent The Padellers een gloednieuwe padelclub in Breda. Er komen 5 padelbanen te liggen bij het Breepark in Breda. Bij het Breepark is er al ontzettend veel te doen maar zeer binnenkort kan je er dus ook padellen! The Padellers bouwen een padelclub met 5 outdoor padelbanen. Je kan hier padelcompetitie spelen, padel lessen volgen, events organiseren en één tegen één padellen!

Padel Bergen op Zoom

The Padellers Bergen op Zoom; binnenkort opent The Padellers een gloednieuwe padelclub in Bergen op Zoom. Er komen 5 padelbanen te liggen bij De Brabantse Wal in Bergen op Zoom. Bij De Brabantse wal kun je binnenkort dus ook padellen! The Padellers bouwen een padelclub met 5 outdoor padelbanen. Je kan hier padelcompetitie spelen, padel lessen volgen, events organiseren en één tegen één padellen!

Waarom padellen in Brabant bij The Padellers?

Padellen in Brabant doe je bij The Padellers. Op onze locaties in Brabant vind je alles wat je nodig hebt voor een ideale padel ervaring. Speel een potje padel met je vrienden, of organiseer een padel evenement met je collega’s.

Bij The Padellers boek je eenvoudig een padelbaan via ons reserveringssysteem bij één van onze locaties in Brabant. Je zit bij The Padellers niet vast aan een abonnement, en boekt eenvoudig een padelbaan via onze website. Krijg je geen genoeg van padel en sta je het liefst zo veel mogelijk op de baan? Dan is het handig om voor een contractbaan te kiezen. Met een contractbaan ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip. Je kunt deze voor onze locaties in Brabant eenvoudig aanschaffen via ons reserveringssysteem.