fbpx

Padellen in Limburg

Ben je op zoek naar padelbanen in Limburg? Dan ben je bij The Padellers aan het goede adres. Bij The Padellers vind je meerdere ideale locaties voor een potje padel. In Limburg kun je binnenkort terecht voor een potje padel in Roermond en Geleen.

Padel Roermond

Welkom bij onze nieuwe hotspot in Limburg: The Padellers Roermond. Op deze gloednieuwe padel locatie vind je 7 binnenbanen, een geweldige horecagelegenheid, sanitaire voorzieningen Ă©n een padelshop voor alles wat je nodig hebt om padel te spelen.

Naast dat je bij onze locatie in Roermond terecht kan voor een potje padel met vrienden, kun je ook maandelijks deelnemen aan gezellige events. Bij The Padellers Roermond worden regelmatig verschillende competities georganiseerd en kun je deelnemen aan padel lessen of clinics. Dit alles met na afloop uiteraard plek voor een hapje en drankje in onze gezellige horeca.

Padel Geleen

Ook in Geleen kan je binnenkort terecht voor een potje padel bij The padellers. Onze gloednieuwe locatie in Geleen maakt ruimte voor 6 binnenbanen, horecagelegenheid en onze eigen Padelstore waar je verschillende rackets kunt testen en aanschaffen. Ook bij The Padellers Geleen worden er maandelijks gezellige events georganiseerd. Daarnaast kun je hier terecht voor het spelen van competitie, kun je zelf events organiseren of kun je deelnemen aan lessen of clinics!

Op beiden locaties kun je 7 dagen per week terecht voor een potje padel. Zie The Padellers Roermond en The Padellers Geleen voor actuele informatie omtrent prijzen en openingstijden. Heb je opmerkingen of vragen? Neem contact met ons op, we helpen je graag!

Teamuitje Limburg

Voor teamuitjes Limburg ben je bij The Padellers aan het juiste adres. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje voor jou en je collega’s of een dagje teambuilding met je sportteam. Meld je aan en wij helpen je graag met het organiseren van een sportief padel teamuitje in Limburg. Je kan ervoor kiezen om een toernooi te spelen of een clinic te volgen onder begeleiding van een professionele padeltrainer.  Uiteraard kan je achteraf terecht voor een borrel met hapjes in onze gezellige horecagelegenheid.

Waarom padellen in Limburg bij The Padellers?

Ben je op zoek naar een ideale padellocatie in Limburg? Dan ben je bij The Padellers absoluut aan het juiste adres. Bij onze locaties in Geleen en Roermond vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige padel ervaring. Je huurt je padelbaan in Limburg bij The Padellers al vanaf 20 euro per uur. Daarnaast zit je bij The Padellers nooit vast aan een lidmaatschap en kun je een padelbaan huren wanneer het jou uitkomt.

Ben je verslaafd aan de sport en sta je het liefst zo veel mogelijk op de padelbaan? Dan is het handig om voor een contractbaan te kiezen. Met een contractbaan ben je elke week zeker van een baan op jouw favoriete dag en tijdstip. Je kunt deze voor onze locaties in Limburg eenvoudig aanschaffen via ons reserveringssysteem.