fbpx

Padel Groningen

Padel Groningen

 

Op zoek naar een locatie voor padel Groningen of omgeving? Dan ben je bij The Padellers aan het juiste adres! Bekijk hieronder onze locaties voor padelbanen Groningen.

Padel Groningen

Padellen in een van de gezelligste steden van Nederland? Dat doe je natuurlijk bij The Padellers. Voor padel Groningen kun je terecht op maar liefst twee padellocaties; Padel Groningen Stadjershal of padel Groningen Ulgersmaweg. The Padellers, de locatie voor een potje padel in Groningen!

Padel Groningen indoor

Reserveer je padelbaan bij The Padellers Groningen Stadjershal of The Padellers Groningen Ulgersmaweg. Zowel padel Groningen Stadjershal als Padel Groningen Ulgersmaweg zijn perfect als je opzoek bent naar een locatie voor indoor padel Groningen. Groningen Stadjershal is onze eerste locatie in Groningen en met 8 indoorbanen, waarvan 2 single banen om 1 tegen 1 padel te spelen, een van de populairste locaties van The Padellers. Groningen Ulgersmaweg is een van de nieuwste locaties in Nederland van The Padellers, en ook een van de grootste. Deze indoorhal biedt maar liefst 10 padelbanen waarvan 2 single padelbanen.  Beide locaties beschikken over een eigen horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Er is genoeg parkeerplek voor de deur, voor zowel de fiets als de auto. 

Padel les Groningen

Zowel padel Groningen Stadjershal als padel Groningen Ulgersmaweg zijn geschikt als je opzoek bent naar een locatie voor padel les Groningen. Onze officiële padeltrainers zijn opgeleid om snel jouw verbeterpunten vast te stellen en deze te optimaliseren door middel van goede en leuke oefenvormen. Padellen doe je natuurlijk ook ter ontspanning en als lekkere uitlaatklep. Boek vooruitgang in combinatie met plezier tijdens padelles bij The Padellers.

Padel 1 tegen 1 Groningen

Padel wordt over het algemeen alleen in dubbelspel gespeeld. Padel 1 tegen 1 “bestaat” officieel ook niet. Er worden in iedere geval geen officiele padeltoernooien en/of -wedstrijden in gespeeld. Een padel single baan is over het algemeen dan ook zeldzaam maar zowel aan de Ulgersmaweg als in de Stadjershal beschikken we over 2 padel singles courts! Dit zijn geweldige banen als je even lekker aan je techniek en vastigheid wil schaven. Een ander voordeel van op een single court padel spelen is dat je naast jezelf, in plaats van vier, maar één extra persoon hoeft te regelen. Uiteraard is de huur van een single padel court ook goedkoper dan die van een double court.