fbpx

De inschrijvingen voor kids-lessenreeksen zijn geopend! De nieuwe lessenreeks voor kinderen loopt vanaf 17 april t/m 15 mei.

Vanaf 17 april starten de nieuwe kids-lessenreeksen voor de leeftijdscategorieën 6 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar. De lessenreeks bestaat uit 5 lessen in 5 weken, en wordt gegeven door officiële padeltrainers.  Een lesgroep bestaat uit maximaal 6 kinderen, binnen een bepaalde leeftijdscategorie, op 1 baan. Meld je snel aan want de lessenreeksen starten al vanaf woensdag 17 april!

De lessen worden elke week op een vaste dag en vast tijdstip gegeven. Mocht het kind een keer verhinderd zijn wegens ziekte of iets anders kan de les helaas niet worden ingehaald op een ander moment. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen voor de betreffende les. Wanneer de weersomstandigheden invloed hebben op de lessen, kunnen deze door The Padellers geannuleerd worden of eventueel verplaatst worden naar een andere locatie van The Padellers. Bij annulering van een les of in het geval de padeltrainer verhinderd is, wordt de les verplaatst naar 22 mei

Informatie kidsles
 • 5 lessen in 5 weken
 • Kosten: €65,- per kind
 • Inclusief trainer, baanhuur en materiaal
 • Lesduur: 60 minuten
 • Locaties: Amstelpark, Bergen op Zoom, Doorn, Groningen Stadjershal, Uitgeest

Amstelpark, Bergen op Zoom, Doorn, Groningen Stadjershal, Uitgeest

 • 6 t/m 9 jaar –   woensdagmiddag 14:00 – 15:00 uur
 • 10 t/m 12 jaar – woensdagmiddag 15:00 – 16:00 uur
 • 10 t/m 12 jaar –  woensdagmiddag 16:00 – 17:00 uur
Schrijf je hier in voor een Kidsles

  Algemene voorwaarden padellessen bij The Padellers.

  Door het formulier te versturen ga je akkoord met het verwerken van je persoonsgegevens volgens de privacyverklaring.

  Padel les voor kinderen; toegankelijk en gemakkelijk te leren

  Op zoek naar een leuke sport voor je kinderen, kies voor padel! Padel is relatief eenvoudig te leren, met name voor kinderen. De bal gaat minder snel dan bijvoorbeeld bij tennis en het padel racket is compacter dan een tennisracket waardoor je meer controle hebt. Bovendien is een padelbaan relatief kleiner en kan er gebruik gemaakt worden van de wanden. Dit betekent dat er minder grote afstanden te overbruggen zijn vergeleken met tennis, vooral voor kinderen fijn die toch wat minder lengte hebben. Kinderen leren vaak veel sneller dan volwassenen. dus zij zullen de padel tactiek en padel techniek nog veel sneller onder de knie krijgen.

  Padel training: fysieke activiteit voor kinderen

  Ondanks de kleinere afmetingen van een padelbaan en de glazen wanden is het spelen van padel zeker fysiek uitdagend. Met het spelen van een uurtje padel worden er gemiddeld 588 kcal verbrand, wat zelfs meer is dan bij tennis. Padel is dus zeer goed voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen. Het vereist rennen, bewegen, balans en coördinatie, waardoor het een geweldige manier is om fit te blijven.

  Padel les kids voor levenslange laardigheden

  De vaardigheden die kinderen in padel ontwikkelen zijn nuttig in veel aspecten van het leven, niet alleen in de sport. Padel is net zoals de meeste sporten bevorderlijk voor de hand-oogcoördinatie en reflexen. Wat de padel sport nog meer heeft ten opzichte van andere sporten is dat het een zeer tactisch spelletje is dankzij de glazen wanden en het hekwerk. Dit dwingt kinderen tot tactisch- en twee stappen vooruit te denken, wat natuurlijk ook handig is voor buiten de padelbaan.

  Samenwerking en Sociale Interactie: Padel wordt in dubbelspel gespeeld, wat betekent dat kinderen samenwerken met een partner. Dit bevordert teamwork en sociale interactie, en is een leuke manier voor kinderen om mogelijke vriendschappen te sluiten.

  Competitieve Mogelijkheden: Als kinderen hun vaardigheden ontwikkelen, kunnen ze deelnemen aan padelcompetities en padeltoernooien, wat hen een gevoel van prestatie en competitie kan geven.

  Plezier en Motivatie: Padel is leuk! Kinderen kunnen snel vooruitgang boeken, punten scoren en genieten van het spel, wat hen gemotiveerd houdt om te blijven spelen en hun vaardigheden te verbeteren. Omdat padel zo’n toegankelijke sport is kan dit ook voordelig zijn voor het vertrouwen van de kinderen. Deze gaat namelijk omhoog wanneer ze merken dat ze iets goed kunnen en dit is bij padel vaak het geval.

  Padel lessen in de buurt

  The Padellers heeft padellocaties verspreid over heel Nederland en op elke locatie zijn lessen bij padel academy The Padellers te volgen. Zie de mogelijkheden voor padel les Amsterdam, padel les Utrecht en nog veel meer bij The Padellers. Eerst ontdekken of de sport wat voor jou of je kinderen is? Volg eerst een proefles padel of doe mee aan een padel clinic voor slechts €5,-.