fbpx

Mis dit niet! Mega korting op padelles in de daluren!  

De inschrijvingen voor een nieuwe lessenreeks bij The Padellers zijn weer geopend! Deze lessenreeks loopt van 27 mei t/m 1 september. Inschrijven is mogelijk vanaf 25 april.

Als beginner of gevorderde padelspeler kun je bij The Padellers terecht voor privé- of duolessen. The Padellers heeft uitsluitend professionele en enthousiaste padeltrainers in dienst die padelles geven op ieder gewenst niveau, voor jong en oud. De lessen duren 60 minuten en starten altijd op het hele uur.

De padelcursus bestaat uit 10 lessen verspreid over 10 weken (27 mei t/m 4 augustus), of 5 lessen verspreid over 5 weken (27 mei t/m 30 juni). Ditmaal kun je kiezen voor een 5-lessenreeks en 10-lessenreeks op zowel indoor- als outdoor locaties. Wordt online op jouw gewenste tijdsstip enkel een 10-lessenreeks aangeboden terwijl je voorkeur uitgaat naar een 5-lessenreeks of andersom? Mail naar lessen@thepadellers.nl om de mogelijkheden te bespreken! 

De lessen worden elke week op een vaste dag en vast tijdstip gegeven. Mocht je een keer verhinderd zijn wegens ziekte of iets anders kan de les helaas niet worden ingehaald op een ander moment. Het is wel mogelijk om zelf een vervanger te regelen voor de betreffende les. Wanneer de weersomstandigheden invloed hebben op de lessen, kunnen deze door The Padellers geannuleerd worden of eventueel verplaatst worden naar een andere locatie van The Padellers. Bij annulering van een les of in het geval de padeltrainer verhinderd is, wordt de les van de 10-weekse lessenreeks verplaatst naar de inhaalweken 32, 33, 34 en 35. De eventuele inhaaldata voor de 5-weekse lessenreeks vallen in week 27.  

INFORMATIE PRiVé- of Duoles
 • Een lessenreeks met 1 of 2 personen 
 • Kies voor een reeks van 5 (alleen op outdoor locaties) of 10 lessen 
 • Inclusief trainer, baanhuur en materiaal 
 • Lesduur: 60 minuten 
 • Mega korting in de daluren 
KOSTEN

AMSTERDAM-WEST, AMSTELPARK & EIJSDEN

Tussen 08:00-16:00 uur (daluren)

 • € 60,- p.p. per les (1 persoon) 
 • € 30,- p.p. per les (2 personen) 

Tussen 16:00-23:00 uur

 • € 85,- p.p. per les (1 persoon)
 • € 42,50 p.p. per les (2 personen)

OVERIGE STEDEN

Tussen 08:00-16:00 uur (daluren)

 • € 60,- p.p. per les (1 persoon) 
 • € 30,- p.p. per les (2 personen) 

Tussen 16:00-23:00 uur

 • € 80,- p.p. per les (1 persoon)
 • € 40 p.p. per les (2 personen)

Schrijf je hier in voor een privé- of duoles

Perfectioneer je padel techniek met privé padellessen

Wil jij door middel van persoonlijk gerichte aandacht je padel niveau naar een hoger level tillen? Met behulp van privé padellessen leer je pas echt de geheimen van padel kennen. Leer de meest geavanceerde padel technieken van een echte padel expert. Met de padel tips van onze professionele trainers leer jij niet alleen padel termen als de bandeja padel, bajada padel, chiquita padel, maar je leert deze padel slagen ook nog een perfect uit te voeren.

Leer handige padel tactieken

Van een padel trainer krijg je de meest handige padel tips en padel tactieken waar je zelf anders nooit op gekomen zou zijn. Denk hierbij een slimme positionering (baanbedekking), handig gebruik maken van de glazen wanden en nog veel meer. Je leert beter situaties herkennen en daarmee in te schatten waar een bal terecht zal komen. Wanneer sla je een een bal direct terug en wanneer kan je deze beter eerst tegen de muur achter je laten komen? Wanneer sla je de bal via eigen wand terug en hoe kan je dit het beste doen? Allemaal vragen waar onze professionele padel trainers een antwoord op hebben.

Padel als personal training

Padel is de perfecte manier om aan je ‘summer body’ te werken. In slechts een uur padel verbrand je gemiddeld 588 kcal, terwijl je een complete allround lichaamstraining krijgt. Deze intensieve sport biedt cardiovasculaire training door het rennen, bewegen en snelle bewegingen, wat je hartslag verhoogt en calorieën verbrandt. Tegelijkertijd versterkt padel verschillende spiergroepen, zoals je benen, armen, schouders en buikspieren, waardoor je spieren worden gevormd en versterkt. Het resultaat is niet alleen een strakker lichaam, maar ook een effectieve vetverbranding. Met prive- of duo padelles kan je je ook niet verschuilen, je zal net als bij personal training echt aan de bak moeten. Omdat het spelletje zo leuk is voelt het echter niet alsof je jezelf compleet aan het afmatten bent. Kortom, padel is de leukste manier om aan een fit lichaam te werken.

Padelles in de buurt

Met al onze locaties voor padel moet er vast een bij jou in de buurt zitten waar je padellessen kan volgen. Voor padelles Amsterdam kun je terecht bij padel Amsterdam zuid en padel Amsterdam-West . Op zoek naar locaties voor padelles Utrecht? Neem een kijkje bij onze prachtige indoor locatie padel Doorn. Zie alle padellocaties op onze website en ontdek de lesmogelijkheden.