fbpx
Blogs14.09.2023

Tijdelijke Padel Acties voor Bedrijven: Versterk de Vitaliteit en Teamgeest

Nu de zomer ten einde is gekomen en het nieuwe seizoen nadert, is het wellicht tijd om na te denken over manieren om de vitaliteit en teamgeest binnen jouw bedrijf een boost te geven. Gelukkig biedt The Padellers dé oplossing om dit te bereiken: padel, de snelst groeiende sport van dit moment. We presenteren twee fantastische acties voor bedrijven waarbij werkgevers en werknemers kunnen profiteren van de (mentale) gezondheidsvoordelen van padel.

Actie 1: Zorg voor vitaliteit op de Werkvloer met Padel – 4 Weken Vrijblijvend Proberen!

Ben je op zoek naar een manier om de teamdynamiek te verbeteren en de vitaliteit van je medewerkers te bevorderen? Dan is onze 4 weken durende bedrijfstry-out precies wat je nodig hebt. Deze actie biedt bedrijven de kans om padel aan hun vitaliteitsaanbod toe te voegen en te ontdekken waarom padel zo populair is. Als jij vitale medewerkers hebt zal dit de sfeer op de werkvloer ten goede komen en zal men hun werk makkelijker gedaan krijgen.

Met onze try-out kun je kiezen tussen wekelijks padellen of het werknemersabonnement, aangepast aan de behoeften van jouw team. Selecteer de locatie van The Padellers die het beste bij je bedrijf past. En maak je geen zorgen over het materiaal; ballen en rackets kunnen worden gehuurd tegen een laag tarief.

Belangrijk om te weten: Dit is een tijdelijke aanbieding. De 4 weken durende zakelijke try-out is een introductie tot ons 26- of 52-weken durende bedrijfstraject. Als je na 4 weken niet overtuigd bent dat padel de ideale sport is voor gezondere werknemers en een leukere werkomgeving, kun je het businesstraject na 4 weken gewoon stopzetten.

Aanmelden is eenvoudig. Wij stemmen alles af op jouw wensen. Voor bedrijven die kiezen voor wekelijks padellen, plannen we 4 weken vooruit en bespreken we ook de overige 22 of 46 weken in overleg met jou. Voor het werknemersabonnement passen we ons aan jouw behoeften aan. Zo kun je een bepaald aantal credits per werknemer kiezen om te testen of padel bij je team past.

De facturatie voor de eerste 4 weken dient te worden voldaan. Besluit je het traject na de eerste 4 weken te verlengen, dan ontvang je een korting van 5% of 10%, afhankelijk van dal- of piekuren.

Actie 2: Bedrijfsuitje organiseren? Organiseer je bedrijfsuitje bij The Padellers en ontvang 1x gratis padellen!

Ben jij al fan van padel en wil jij je collega’s ook bewust maken van deze geweldige sport? Voor ideeën voor leuke bedrijfsuitjes hoef je niet verder te zoeken met deze actie! Organiseer een bedrijfsuitje bij The Padellers, en je ontvangt zelf 1 uur gratis padellen!

Wat houdt een bedrijfsuitje padel bij The Padellers in? Je hebt de keuze uit het organiseren van een toernooi of een clinic, met of zonder begeleiding van onze officiële padeltrainers. De datum, tijd en locatie bepaal je zelf. Padelballen en een padel racket huren kan op de locatie tegen een laag tarief. Na afloop kun je gezellig napraten onder het genot van een hapje en een drankje in onze horecagelegenheid.

Enkele belangrijke voorwaarden voor deze actie zijn:

  • De minimale waarde van het bedrijfsuitje bedraagt €150, exclusief horeca.
  • Deze actie is uitsluitend geldig voor bedrijven.
  • De reservering moet vóór 1 december worden geplaatst.

Een sportief bedrijfsuitje organiseren was nog nooit zo leuk en eenvoudig!

Wat is vitaliteit en hoe wordt dit gestimuleerd door padel?

Vitaliteit is een essentieel aspect van het welzijn van individuen en organisaties. Het omvat de energie, levendigheid en gezondheid van zowel de fysieke als mentale aspecten van ons leven. Het streven naar vitaliteit is van groot belang, vooral in de context van bedrijven, waar gezonde en energieke medewerkers een duidelijk voordeel kunnen zijn.

Padel, de snelst groeiende sport van dit moment, speelt een cruciale rol bij het stimuleren van vitaliteit. Deze unieke mix van tennis en squash is niet alleen een leuke fysieke activiteit, maar biedt ook tal van voordelen voor zowel individuen als teams binnen bedrijven. Laten we eens kijken hoe padel bijdraagt aan vitaliteit:

Fysieke Fitheid: Padel is een uitstekende manier om aan lichaamsbeweging te doen. Het daagt je fysiek uit, verbetert je uithoudingsvermogen en versterkt spieren. Regelmatig padellen kan helpen bij het handhaven van een gezond gewicht en het verminderen van het risico op veel voorkomende gezondheidsproblemen.

Stressvermindering: Padelen is niet alleen goed voor het lichaam, maar ook voor de geest. Het helpt bij het verminderen van stressniveaus, dankzij de endorfines die vrijkomen tijdens het sporten. Dit draagt bij aan een positieve gemoedstoestand en mentaal welzijn. Daar

Teamdynamiek: Voor bedrijven die op zoek zijn naar manieren om de teamdynamiek te verbeteren, biedt padel een geweldige oplossing. Het spelen in dubbelspel vereist samenwerking, communicatie en strategie, wat de teamgeest kan versterken en de onderlinge relaties kan bevorderen.

Gezonde Competitie: Padel biedt een gezonde competitieve omgeving waarin werknemers hun vaardigheden kunnen testen en doelen kunnen stellen. Dit stimuleert een positieve competitieve geest en kan het gevoel van prestatie vergroten.

Mentale Veerkracht: Het omgaan met de uitdagingen en onvoorspelbaarheden van een padelspel kan de mentale veerkracht vergroten. Dit helpt werknemers om stressvolle situaties op het werk beter aan te kunnen.

Door padel op te nemen in het vitaliteitsaanbod van je organisatie, geef je werknemers de kans om actiever, gezonder en energieker te zijn. Het kan dienen als een leuke en effectieve manier om vitaliteit te stimuleren en een positieve werkomgeving te bevorderen. Met padel als onderdeel van je bedrijfscultuur kun je de weg inslaan naar een vitalere en meer energieke organisatie.

Waarom Padel de Perfecte Keuze is voor Bedrijven

Padel is dus niet zomaar een sport; het is een geweldige manier om de vitaliteit en teamspirit binnen je bedrijf te versterken. Het is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het ervaringsniveau, wat betekent dat al je medewerkers kunnen deelnemen. Padel bevordert fysieke fitheid, vermindert stress en verhoogt de motivatie. Bovendien is het een sociale activiteit die teambuilding stimuleert en werknemers dichter bij elkaar brengt.

Dus waar wacht je nog op? Ontdek padel met jouw team of organiseer een sportief bedrijfsuitje bij The Padellers. Versterk de vitaliteit en teamgeest binnen je bedrijf en beleef samen geweldige momenten op de padelbaan. Aarzel niet, want deze acties zijn tijdelijk! Meld je vandaag nog aan en zet de eerste stap naar een gezondere en meer verbonden werkomgeving.