fbpx
Geen onderdeel van een categorie20.06.2023

The Padellers lanceert eigen kledinglijn

The Padellers, dé padelclub van Nederland, kondigt vol trots de lancering van hun eigen nieuwe kledinglijn aan. Deze exclusieve collectie biedt padelspelers hoogwaardige en stijlvolle outfits voor optimale prestaties op de padelbaan en daarbuiten.

Eigen merk

The Padellers is, met twaalf locaties verspreid over het hele land en veel nieuwe padellocaties in het verschiet, één van de grootste aanbieders op het gebied van padelbanen. The Padellers blijft op alle vlakken groeien en heeft de ambitie om uit te groeien tot marktleider van West-Europa. Behalve dat The padellers leverancier is van padellocaties, is het ook zijn eigen merk aan het vestigen. Onder de naam “The Padellers” brengt het hoogwaardige producten op de markt.

Twee collecties: Performance en Lifestyle

De nieuwe kledinglijn van The Padellers omvat twee unieke collecties: Performance en Lifestyle. De Performance lijn biedt onder andere shorts, rokjes, t-shirts, polo’s, sokken en meer. Een collectie speciaal ontworpen voor optimale bewegingsvrijheid en comfort op de padelbaan. De Lifestyle lijn omvat trendy hoodies, sokken en t-shirts in verschillende kleuren, perfect voor informele gelegenheden rondom het padellen en daarbuiten.

The Padellers is enthousiast over de introductie van de nieuwe kledinglijn. Met deze collectie wil het padelspelers voorzien van hoogwaardige en stijlvolle outfits die hun prestaties verbeteren en bijdragen aan een geweldige padelervaring.

Padelstore

De gehele collectie is te vinden bij Padelstore, dé winkel voor al jouw padelartikelen. Ontdek de gehele collectie van The Padellers op Padelstore.com en bestel vandaag nog jouw favoriete outfits voor een zelfverzekerde entree op de padelbaan!