fbpx
Geen onderdeel van een categorie02.05.2024

The Padellers opent haar eerste padelclub in Kerkrade

The Padellers opent op woensdag 1 mei de deuren van een nieuwe padelclub in Kerkrade. Deze nieuwe vestiging in de voormalige Kwantum is alweer de vierde padelclub van The Padellers in Limburg. In Geleen, Roermond en Eijsden liggen verspreid al 20 indoor padelbanen van The Padellers. Met de komst van 7 nieuwe indoor banen in Kerkrade verstevigt The Padellers haar positie als grootste aanbieder van padel in de provincie Limburg. 

 

Sinds april 2021 is The Padellers bezig met de aanleg van padelbanen door heel Nederland. Het concept is geboren uit de rijzende vraag naar padel en is een initiatief van o.a. BN’er Bas Smit.  

 

Een heel nieuw indoor padelcentrum 

De voormalige Kwantum is flink vernieuwd aldus Bas Smit, mede-eigenaar van The Padellers. ‘We hebben een enorme verbouwing achter de rug met onder andere de bouw van een nieuwe horeca, kleedruimtes, een meeting room en natuurlijk 7 gloednieuwe padelbanen. Al zijn het er eigenlijk 8, want we hebben ook een mini-baan aangelegd speciaal voor kinderen. Dit is een uniek padelcentrum geworden op een prachtige plek in Kerkrade en daar zijn we heel trots op.’ 

 

Ervaar het zelf 

Vanaf woensdag 1 mei is het mogelijk om één week lang gratis te padellen. Je kunt onder andere een padelbaan huren, padellessen volgen, competitie spelen, events organiseren en meedoen aan padeltoernooien.   

De padelbanen in Kerkrade zijn via de website van The Padellers te reserveren via het ‘Pay & Play’ principe. Dit biedt de mogelijkheid om te padellen zonder lidmaatschap. 

 

The Padellers opent haar deuren op woensdag 1 mei en op woensdag 29 mei wordt de nieuwe padelclub officieel ingewijd met een feestelijke opening waar men zich voor kan inschrijven via de website. Hier kunnen deelnemers gratis meedoen aan een toernooi, een demowedstrijd van top-10 professionele padellers uit Nederland zien. Er is ook een DJ aanwezig.