winactie padelreis ibiza14.03.2023

WIN! Padelreis naar Ibiza

Zon, zee, strand én padel! Dat klinkt toch fantastisch?! Wil jij samen met drie padel vrienden jouw padel skills naar een hoger niveau brengen onder de Spaanse zon en verblijven in een prachtige villa? Meld je dan nu aan voor onze winactie en maak kans op een padelreis naar Ibiza voor 4 personen t.w.v. €4.500!

Meld je hier aan en maak kans!

Luxe villa dichtbij het strand

Alles is geregeld om de ultieme droomvakantie voor jullie als padelliefhebbers te realiseren! Jullie vliegen op 21 september om 11:50 uur naar Ibiza en op 24 september om 15:20 uur weer terug, deze vliegtickets zijn uiteraard bij de reis inbegrepen. Bij aankomst op het vliegveld staat er een huurauto klaar waarmee jullie direct door kunnen rijden naar de villa. Eenmaal aangekomen bij Casa Local zullen jullie versteld staan van deze superluxe villa met tuin, een prachtig dakterras en een strand op slechts vijf minuten loopafstand. Kijk hier voor meer informatie en foto’s!

Training sessies met professionele padelcoach

Jullie padelliefhebbers komen niet alleen om vakantie te vieren, maar uiteraard ook om te padellen! Daarom krijgen jullie tijdens deze reis de mogelijkheid om aan jullie padel skills te werken. Wil jij de juiste techniek leren en met de glazen wanden om leren gaan?  Of wil je werken aan een sterke Bandeja of simpelweg leren wat de juiste positionering op de baan is? Dit kan allemaal, want we hebben twee padeltrainingen geregeld met een professionele padelcoach die klaarstaat om jullie hiermee op weg te helpen. Naast deze twee padeltrainingen zijn er ook twee padelsessies voor jullie ingepland waarin je met z’n vieren kan padellen om gelijk jullie nieuwe padel skills in de praktijk te brengen. De huurauto die voor jullie klaarstaat bij het vliegveld kunnen jullie gebruiken om naar de padelbaan te rijden.

Vakantie op Ibiza

Natuurlijk ga je niet naar Ibiza zonder een beetje vakantie te vieren en te genieten van al het moois wat dit eiland te bieden heeft. Zoals gezegd verblijf je in een prachtige, luxe villa die op 5 minuten loopafstand is van het strand. Na het padellen onder de Spaanse zon is verkoeling dus nooit ver weg, want binnen no time lig je op het strand of in de zee. Het staat jullie vrij de huurauto gedurende jullie verblijf op Ibiza te gebruiken wanneer jullie willen. Plan dus zelf een gezellig uitje naar een restaurant, café of naar waar jullie maar willen.

De villa waar je verblijft ligt centraal tussen Ibiza stad en St Eularia. Beide plekken zijn gemakkelijk te bereiken met de auto in minder dan 20 minuten. Dit biedt jullie de mogelijkheid om letterlijk en figuurlijk twee kanten op te gaan; wil je in de avond feesten dan kan je naar Ibiza stad en als je op zoek bent naar een wat rustigere omgeving dan is St Eularia een geweldig alternatief. Hier is het namelijk een stuk rustiger dan andere delen van Ibiza en er zijn genoeg schitterende stranden en mooie dorpjes met leuke restaurantjes en winkeltjes.

Schrijf je in en maak kans

Na drie dagen te hebben genoten van Ibiza en te hebben gewerkt aan jullie padel skills, keren jullie terug naar Nederland. Schrijf je hier eenvoudig in en maak kans op deze DROOMREIS met je padel vrienden!