fbpx
Blogs11.04.2023

Winactie The Padellers X Fortuna Sittard

Zoals jullie misschien niet ontgaan is, zijn we een tijdje geleden een samenwerking aangegaan met eredivisieclub Fortuna Sittard. Wij zijn hartstikke blij met deze samenwerking en om het te vieren hebben we een winactie opgezet waarbij twee fantastische prijzen te winnen zijn! Meedoen is sowieso winnen want elke deelnemer krijgt eenmalig 50% korting op de huur van een baan bij The Padellers!

Win een exclusief Fortuna Sittard-padelracket

Eén van de prijzen is een exclusief customized Fortuna Sittard-padelracket dat gesigneerd is door de gehele selectie. In dit speciale padelracket zijn de clubkleuren en het logo van Fortuna Sittard verwerkt. Het is nooit verkeerd om een gratis padelracket te winnen en al helemaal niet als jij één van de enigen bent die met dit racket rondloopt! Meld je aan en wie weet maak jij de blits op de padelbaan met dit exclusieve padelracket.

Win twee business seats voor Fortuna Sittard – NEC

Naast het exclusieve padelracket kan één van de gelukkigen ook nog eens twee business seats winnen voor de wedstrijd Fortuna Sittard – NEC. Deze wedstrijd wordt op 28 mei gespeeld, de laatste speeldag van dit eredivisieseizoen. Met een Business seat volg je de wedstrijd van Fortuna vanaf de zakelijke tribune. Dit is niet zomaar een tribune want Fortuna Sittard beschikt sinds 2019 over een van de meest luxe businesstribunes van Nederland. Voor, tijdens en na de wedstrijd heb je toegang tot de Brand Business Lounge. Kortom, voetbal, gezelligheid en netwerken in een comfortabele en luxe setting!

Daarbij ziet het ernaar uit dat het een heuse kraker gaat worden. Momenteel staat Fortuna Sittard namelijk op een knappe elfde plek met maar drie punten onder NEC. Beiden clubs strijden dus nog volop om een plek in het linker rijtje. Mocht Fortuna Sittard dit halen dan zou dit een geweldige prestatie zijn van de club uit Limburg. Daarnaast willen beiden clubs natuurlijk koste wat het kost nacompetitie en degradatie voorkomen! Het belooft dus een spannende wedstrijd te worden.

Meld je hier (actie geëindigd) eenvoudig aan om kans te maken en ontvang sowieso 50% korting op een baan bij The Padellers! Aanmelden kan tot 1 mei 2023.