The Padellers en Ajax openen padelbaan op Sportcomplex de Toekomst

8.8.24

The Padellers heeft als Official Padel Partner van Ajax in samenwerking met de club een eigen padelbaan geopend op sportcomplex de Toekomst. Gisteren werd de baan officieel geopend met een padelwedstrijd waarbij Ajax werd vertegenwoordigd door Siem de Jong en Aron Winter, en The Padellers door Tim Wolters en Bo Luttikhuis. Laatstgenoemde kwam afgelopen maand nog uit voor Nederland op het EK padel in Italië. De wedstrijd (waarin er met gemixte teams werd gespeeld) werd gewonnen door Aron Winter en Bo Luttikhuis.

Algemeen Directeur a.i. Menno Geelen is blij dat de samenwerking met The Padellers heeft geresulteerd in een padelbaan op het eigen trainingscomplex: “Padel is razend populair in Nederland en ook onder onze spelers, speelsters en collega’s. Mooi dat zij nu dagelijks gebruik kunnen maken van onze eigen baan. Daarvoor zijn we The Padellers zeer dankbaar”

Floris Dokkum, directeur The Padellers: “Van alle locaties van The Padellers is dit toch wel de meest bijzondere. Dat er nu een padelbaan van ons op het trainingscomplex van Ajax staat maakt ons ontzettend trots. “

Wil jij kans maken om samen met drie vrienden een potje te padellen op de Toekomst? Klik dan hier.

(Van links naar rechts: Menno Geelen, Bo Luttikhuis, Aron Winter, Siem de Jong, Floris Dokkum)