fbpx

Masterclass Padel door René Lindenbergh; Train als een pro!

Droom jij ervan om te trainen als een prof, met een prof? Mis deze unieke kans niet en schrijf je in voor een 5 weekse padel-masterclass! Deze masterclass wordt gegeven door niemand minder dan René Lindenbergh, EK en WK-speler en momenteel de nummer 7 in de Nederlandse padel top 100.

Leer padellen op een ander niveau en bereik nieuwe hoogtes!

Wat kun je verwachten?

 • 5 exclusieve trainingssessies van 60 minuten met René Lindenbergh.
 • Startdatum: Donderdag 2 mei
 • Reserveer je tijdslot en kom alleen of met vrienden (maximaal 4 personen) 
 • Totale prijs: €750,-, dus slechts €187,50 per persoon voor een groep van vier.
 • Lesuren op donderdag (10:00-14:00) bij The Padellers Amstelpark 
 • Een exclusief Robey-shirtje voor elke deelnemer.
 • Na elke les kan de hele groep een uur lang gratis padellen. 

Nog vragen? Mail naar lessen@thepadellers.nl

Hoe meld ik me aan?

 1. Log in met je account in bookaball.
 2. Kies als locatie The Padellers Amstelpark.
 3. Kies voor ochtend of middag (afhankelijk van je voorkeurstijd).
 4. Kies je voorkeurstijd.
 5. Geef het aantal deelnemers door.
 6. Voldoe de betaling.

Over René Lindenbergh

René Lindenbergh: van Tennistalent tot toppadeller

René Lindenbergh, professioneel padeller en padeltrainer is net zoals zoveel (Nederlandse) toppadellers begonnen met tennis.  Opgegroeid als een getalenteerde tennisser, domineerde René Lindenbergh vanaf jonge leeftijd de Nederlandse tenniswereld, waarbij hij consistent in de top 20 van Nederland stond vanaf zijn 12e tot zijn 18e jaar. Als hoofdtrainer op het hoogste jeugdniveau combineerde hij zijn passie voor tennis met het geven van professionele coaching.

Een Nieuw Pad in Padel

Rond zijn 28e kwam padel op het pad van René en hij ontdekte al snel hij dat hij hierin excelleerde. Zijn achtergrond als tennisser op hoog niveau bleek een solide basis te vormen voor zijn succes in de padelwereld. In het begin combineerde hij de twee sporten nog maar al snel ging alle focus op padel. Inmiddels heeft hij zijn tennisracket al meer dan 6 jaar niet meer aangeraakt.

Hoogtepunten uit padelcarrière

René heeft indrukwekkende successen geboekt in zijn padelcarrière, met onder meer deelnames op EK’s en WK’s waar hij het opnam tegen de absolute padeltop van de wereld. In Nederland heeft hij talloze P500 toernooien gewonnen en heeft hij (onder anderen met het The Padellers Eredivisieteam) meerdere malen de top 2 bereikt. Met zijn hoogste ranking op de derde plek in Nederland en zijn huidige positie als nummer 7, is René een van de beste spelers in de Nederlandse padelscene.

Padeltrainer van het Hoogste Niveau

Naast zijn eigen toewijding aan het padelspel, deelt René zijn kennis en ervaring als coach op het hoogste niveau van Nederland. Als coach van prominente spelers op het NK padel, brengt hij zijn passie voor het spel over en helpt hij anderen hun padelvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen.

Sluit je aan bij de Masterclass van René Lindenbergh en laat jezelf onderdompelen in de wereld van padel op het hoogste niveau, onder leiding van een ware padelpionier.

Wat maakt deze Masterclass bijzonder?

Tijdens deze masterclass stap je niet zomaar de baan op voor padelles, je krijgt een ware masterclass geleid door een van Nederland’s beste padellers die zowel nationaal als internationaal zijn sporen heeft verdiend. René Lindenbergh heeft niet alleen jarenlang op het hoogste niveau gespeeld, maar hij heeft ook een schat aan ervaring opgedaan als coach van de Nederlandse padeltop.

René’s kracht als trainer ligt in zijn vermogen om snel te analyseren waar verbeteringen mogelijk zijn en vervolgens een doelgericht plan van aanpak op te stellen. Daarnaast is René is ook geïnteresseerd in zijn deelnemers – hun uitdagingen, hun wensen voor verbetering. Hij luistert, observeert en creëert vervolgens een op maat gemaakt lesprogramma dat gericht is op het maximaliseren van de potentie van elke deelnemer.

Met René Lindenbergh als trainer in deze 5-weekse masterclass, is succes gegarandeerd. Aan het einde van deze intensieve trainingssessies zullen deelnemers niet alleen hun spel hebben verbeterd, maar zullen ze ook vol vertrouwen de baan op stappen, klaar om de concurrentie te verslaan. Mis deze unieke kans niet om je padelvaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen onder leiding van een ware meester in het vak. Schrijf je vandaag nog in en bereik je ware potentieel!

Masterclass Padel door René Lindenbergh; Train als een pro!