fbpx

The Padellers 4 Business

Samen met collega’s de snelst groeiende sport van Nederland ontdekken en ondertussen werken aan je gezondheid? Kom met collega’s padellen bij The Padellers!

De zakelijke mogelijkheden:

Alle bedrijfsuitjes zijn te combineren met een gezellig hapje & drankje!

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van padel? 

Padel heeft meerdere voordelen op het gebied van je gezondheid. Padel draagt bij aan je algehele conditie, je zult je dus fitter gaan voelen. Wil je wat kilo‚Äôs afvallen? Ook daarvoor is padel uitermate geschikt. Zo kun je ruim 500 calorie√ęn verbranden per uur! Andere voordelen van deze full body work-out zijn het trainen van je oog-hand-co√∂rdinatie, werken aan je spieropbouw en je flexibiliteit. Het laatste voordeel en misschien wel de belangrijkste, het sociale aspect. Padel speel je met z‚Äôn vieren¬†en de sociale interactie draagt weer bij aan je geestelijke gezondheid.

Waarom padellen met je bedrijf? 

Alle gezondheidsvoordelen van padel zoals hierboven genoemd zorgen ervoor dat een werknemer vitaler is en meer energie heeft met als resultaat een productievere en meer tevreden werknemer. Werknemers zullen daarnaast minder stress ervaren en minder snel overspannen raken of te maken krijgen met een burn-out. Naast de gezondheid aspecten draagt padel bij aan een betere sfeer op de werkvloer en krijgt de organisatie een beter imago. Dit imago kan dan weer gebruikt worden om onderscheidend te zijn tijdens een recruitment proces.

The Padellers Partners

Zakelijke partners

Sportieve partners