Padel Amsterdam-West

Op zoek naar een padelbaan in Amsterdam-West? The Padellers Amsterdam-West is een geweldige indoor locatie met maar liefst 6 indoorbanen! Daarnaast beschikt deze locatie over een eigen horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Er is genoeg parkeerplek voor de deur, voor zowel de fiets als de auto. Huur je padelbaan in Amsterdam-West al vanaf €23,50.

Onze padelbanen in Amsterdam-West zijn de perfecte plek voor een gezellig potje padel, het organiseren van events of toernooien, het volgen van lessen of clinics, met na afloop een lekker hapje & drankje!

Vandaag nog een padelbaan huren in Amsterdam-West? Onze locatie is 7 dagen per week open, en het is mogelijk rackets te huren en ballen te kopen. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om iedereen te ontvangen, de regels uit te leggen en tips te delen.

Padel Amstelpark

De pionier van The Padellers; onze locatie Amstelpark padel. Deze locatie beschikt over 5 outdoorbanen, horecagelegenheid en sanitaire voorzieningen. Een heerlijke plek om zelf te spelen of deel te nemen aan events & toernooien! Daarnaast kun je hier terecht voor het volgen van lessen of clinics, met na afloop een heerlijk hapje en drankje! Organiseer je liever je eigen event of toernooi? Ook dat is uiteraard mogelijk!

Naast bovenstaande activiteiten, kun je bij The Padellers Amstelpark ook deelnemen aan verschillende KNLTB padel competities! Klik hier voor meer informatie of stel je vraag via info@thepadellers.nl.

Deze padelbanen in Amsterdam-Zuid zijn 7 dagen per week open, en er is materiaalhuur zoals rackets en ballen mogelijk. Daarnaast is er altijd een clubhost aanwezig om de regels uit te leggen en om tips te delen.